Günaydınnnn
Buaralar hafif bi moralsizim, uyku hali depresif takılıyorum. Çok gelemedim, hastalarımıza şifa versin allah. Hepinizi öpüyorum
Aynen oyle hem dizi seyrediyorum hem de sporu yapiyorum rahat oluyor. Bulasik yikarken utu yaparken de hep bir film ya da bir program acik oluyorNapıyorsun tv den dizi bilgisayardan walk mu açıyorsun??
Cok gecmis olsun canım cocuk hasta olması cok zorYok cnm şükür değil... soğuk algınlığı.. üşütmüş.. daha başlangıcı şükür önlem aldık..
Ilaclarla toparlar inşallah canımCanım gece ateşi çıktı yine.. bi saat anca uyumuştur
Bazen onu da düşünüyorum. Haftasonu evde haftaicinden daha fazla yoruldugumu hissediyorumValla canım Ogle den sonra evde olacagım ama beni o da korkutuyor cok erken uyanıyorum Ogle den sonra evde uyumam imkansız dinlenme de aynı Çocuklar kucuk ya mal gibi gezecegım muhtemelen
Aynen canım esim de cok yogunluk calısıyor senin gibi ama ev daha yorucu diyor o da ama tabiki sabah uykusuna hasret kalıyor o ayrıIlaclarla toparlar inşallah canım
Bazen onu da düşünüyorum. Haftasonu evde haftaicinden daha fazla yoruldugumu hissediyorum
Aranızmı bozuk kuzu? Fötüm benim
ay sabah sabah gözlerim doldu
Yok kuzum, işin tuhafı şuna canım sıkkın diyebileceğim hiç bi şey yok ama sürekli uyumak istiyorum
Hahhh iş yerinde ağlayım tam olsun
Klip mi?
sabah sabah beni darmaduman etti zatenHahhh iş yerinde ağlayım tam olsun
Bilmiyorum kuzu arada aşırı duygusallasiyorumDerine attığın bişeydir belki kendin bile farketmiyosundur ona üzülüp sıkıldığını.
Aynen allahtan oda arkadaşım gezenti yanimda değilsabah sabah beni darmaduman etti zaten
arada bana da oluyo sebepsiz duygusallık kasvetBilmiyorum kuzu arada aşırı duygusallasiyorum
Kv de kahvaltı o yüzden böyle canimSabah az olmuş Esra o yüzden acikmissin şöyle yeşillik ekmek yoksa ceviz ekle kahvaltıya gayet güzel menü sabah az ama spor neden yok balim
MeselaBonus bunu bildiğini bende biliyorum ama bazen kendi bildiğimiz başkasından duymak belki bı uyarı yaratır bizde...
Evet kilo verirken bazılarımız çok takıntılı mesela ben bunu hiçbir zaman inkar etmedim etmeyeceğim de ama şunu çözmek lazım sen hayatı zindan etmeden yiyerek veriyim diyorsun bende hayatı zindan et ver istiyorum yalan yok
Hayatı zindan Edip verip kurtulunca yedin aldın mesela 1 hafta dikkat sonra eski güzel günler..
Ama öyle bana göre hayat zindan olacak mı verdim mi aldım 100 oldum mu yeniden yine mi olmadı 8 ayım yine çöpe mi gitti 8 ayda ne kadar ilerledim ne yapıyorum ben...böyle uzar gider bu sorular....
Ciddi söylüyorum bunu bütün açık yüreklilikle eğer başaramayacağıni düşünsem ne bu kadar senin üstüne giderim nede bu kadar üzülürüm giden aylara
Var sende o ışık ama sanki sen o ışığı görmek istemiyor gibi davranıyorsun ya o beni üzen miu senden menü ister yok ben isterim yok 7 8 aydır 1 hafta düzenli menü yazdığını görmedim 1 gün varsa 2 gün yok
Kizabilirsin bana sanane ya da diyebilirsin umrumda değil artık yaza kadar en azından 90 altını görmeni istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?