Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım gece ateşi çıktı yine.. bi saat anca uyumuştur
Ilaclarla toparlar inşallah canım
Valla canım Ogle den sonra evde olacagım ama beni o da korkutuyor cok erken uyanıyorum Ogle den sonra evde uyumam imkansız dinlenme de aynı Çocuklar kucuk ya mal gibi gezecegım muhtemelen
Bazen onu da düşünüyorum. Haftasonu evde haftaicinden daha fazla yoruldugumu hissediyorum

Ilaclarla toparlar inşallah canım

Bazen onu da düşünüyorum. Haftasonu evde haftaicinden daha fazla yoruldugumu hissediyorum
Aynen canım esim de cok yogunluk calısıyor senin gibi ama ev daha yorucu diyor o da ama tabiki sabah uykusuna hasret kalıyor o ayrı

Sabah az olmuş Esra o yüzden acikmissin şöyle yeşillik ekmek yoksa ceviz ekle kahvaltıya gayet güzel menü sabah az ama spor neden yok balim
Kv de kahvaltı o yüzden böyle canim
Sporda hala agrilarim var bademciklerim sis nefesimi yorunca daha çok öksürüyorum hastayim ya hiç yapasım yok ama sporsuz hiç veremiyorum ve çok acikiyorum
Mesela Melegiimm22 canim nerdesin bak aynı hafta başladık esin umredende geldi gelsene artik hani kim önce 70 olacak diyorduk bak ortalıklarda yoksun zaman ve kilo kaybı konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…