Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baskule cıktım bu saatte cikmanın etkisi de vardır herhalde gecen pazartesi ile aynı kilodayım cumadan beri kabızlığım da var tabi bakalım ne diyecek diyetisyen umarım Bı eylem planı verir canım sıkıldı cok hala 4.5 kilom var 2 haftalık daha diyet verecek sonra 1 aylık daha almam gerekecek sanırım

Kahvalti
Yulaf kepeği ile krep
Peynir zeytin
Yeşillik

Ara 1 avuç çekirdek
Sütlü kahve

Akşam
Az kavurma
Peynirli salata

Spor 20 dk stepper (750 adım) @MiuLego
3 mil lesile
30 mekik

@Whiteblacklife
Storm-
Cekirdek hayirrr
Geri kalani guzelllll

Kardesim spor hocasi bana dun diyet listesi yapti onu uyguluyorum
Sabah 50 gr yulaf yarim su bardagi sut
2yumurta 5kasik lor 5 zeytin cay

Ara
15adet cig findik
Oglen
170 gr tavuk gogsu izgara bol zeytinyagli salata 1dilim tam tahilli ekmek
Ara
1 hurma 1 fincan sade kahve

Aksam
1 kabak haslama,3 kofte,1dilim tahilli ekmek
Ara
10 badem

Kizlar bu kalori hesapli diyet nasilll

Geçmiş olsun canım

Günaydın 7.takım,günaydın sabah işe gitmek için kalkanlar ,eşini işe ,çocuğunu okula gönderip neti açanlar,otobüste arabada iken KKya girenler,hafta sonu giremeyip geçmişi okumaya çalışanlar,erken kahvaltı yapmak ,spor yapmak için erken kalkanlar ,kocaman hayırlı sabahlar,yeni haftanın gönlünüzce geçmesi dileğiyle

Ha bu arada 4 ziyaretçi varmış,size de günaydın gız

Gunaydin kizlar Çalışma saatlerim degisti artık sabahcı yim
Şu 1 aydir keske sabah oglen olan bi okulda olsaydim hic degilse yarim gun bos olurdu da biraz dinlnirdim diyorum.okul guya tam gun ama kurslar zorunlu.sabah 9 da asliyo aksam 16.40ta bitiyor hem de kurslar blok 80 dk yoksa daha gec bitecek.ev geliyorum kafam kazan olmus.

Valla canım Ogle den sonra evde olacagım ama beni o da korkutuyor cok erken uyanıyorum Ogle den sonra evde uyumam imkansız dinlenme de aynı Çocuklar kucuk ya mal gibi gezecegım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…