- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Cekirdek hayirrrKahvalti
Yulaf kepeği ile krep
Peynir zeytin
Yeşillik
Ara 1 avuç çekirdek
Sütlü kahve
Akşam
Az kavurma
Peynirli salata
Spor 20 dk stepper (750 adım) @MiuLego
3 mil lesile
30 mekik
@Whiteblacklife
Storm-
Geçmiş olsun canımBenim bebiş ateşlendi cnm.. uyumadı bütün gece .. onla uğraştık .. öğleden sonra onu uyutunca ailecek uyuya kalmışız.. misafirler şimdi gitti.. ev halkına buzluktan börek çıkardım. Nemde akşaö yemicem bakalım geçiştiricem.. hiç halim yok bugün yaa..
Selamlar
Temizliğe giriştim yeni bitti şimdi de alış veriş yapmam lazım eve
Menü vereyim
Sabah-öğlen (12.30)
2 yulaf kepeğinden krep
(1 tanesinin içinde beyaz peynir+domates
Yarım tanesi yer fıstığı ezmesi
Yarım tanesi bal-kaymak-cevizli)
Ara(17.30)
1 kupa sebze çorbası
Akşam(20.30)
2 tane taco (mısır unuyla yapılan krep ve içinde et)
@MiuLegohepfit @Nevreste
Su 2 lt kesin
Spor olamadı maalesef
Şu 1 aydir keske sabah oglen olan bi okulda olsaydim hic degilse yarim gun bos olurdu da biraz dinlnirdim diyorum.okul guya tam gun ama kurslar zorunlu.sabah 9 da asliyo aksam 16.40ta bitiyor hem de kurslar blok 80 dk yoksa daha gec bitecek.ev geliyorum kafam kazan olmus.Gunaydin kizlar Çalışma saatlerim degisti artık sabahcı yim
Günaydın canım minnak nasil? Ben de uyuyamadim bi huzursuzluk var üzerimde ..Günaydın.. gece bi iki saat uyku ile duran bi hippo bırakalım buraya
Hayir olsun insaallah.Günaydın canım minnak nasil? Ben de uyuyamadim bi huzursuzluk var üzerimde ..
Canım gece ateşi çıktı yine.. bi saat anca uyumuşturGünaydın canım minnak nasil? Ben de uyuyamadim bi huzursuzluk var üzerimde ..
Bebek ne kadarlik hippo?Günaydın.. gece bi iki saat uyku ile duran bi hippo bırakalım buraya
Oy oy .Canım gece ateşi çıktı yine.. bi saat anca uyumuştur
Cnm dün acile gitti.. iğne oldu.. ilacı da var.. yavrum hiç uyumadı geceBebek ne kadarlik hippo?
Ilac alfiniz mi?
Gecmis olsun.
Insaallah uyur da sen de uyursun.
Valla canım Ogle den sonra evde olacagım ama beni o da korkutuyor cok erken uyanıyorum Ogle den sonra evde uyumam imkansız dinlenme de aynı Çocuklar kucuk ya mal gibi gezecegım muhtemelenŞu 1 aydir keske sabah oglen olan bi okulda olsaydim hic degilse yarim gun bos olurdu da biraz dinlnirdim diyorum.okul guya tam gun ama kurslar zorunlu.sabah 9 da asliyo aksam 16.40ta bitiyor hem de kurslar blok 80 dk yoksa daha gec bitecek.ev geliyorum kafam kazan olmus.
Kuzum rota mı olduCanım gece ateşi çıktı yine.. bi saat anca uyumuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?