Tartı bildir bana bakayım veroooıAlıntılar gordugordum hedefihedefimi amanin 63.9 demiş ya lâ. NeYSNeyse dedgin gibi bu günlere şükr. Seni tebrik ederim
Sağol canım :)Alıntılar gordugordum hedefihedefimi amanin 63.9 demiş ya lâ. NeYSNeyse dedgin gibi bu günlere şükr. Seni tebrik ederim
Sidelya tarti kaç eksi.bakem.ben baktım eksi 500 var kiiiiiiinehirnil111 ben iyiyim Elhamdülillah kuzum.
Ama bana da oluyor arada kara bulutlar çöküyor üstüme.
Geçsin inşallah herkes hepimiz mutlu olalım
beni hiç özleme zaten mali kim kiFitimmmm özledimmmmm
Dur senin morti kıskanır şimdi
Seni de özledim fılavırım
Beni kandıran kandırmış daha kanmam kimseyehee seni çabuk kandırırlar o zaman söyliyim
nehirnil111 ben iyiyim Elhamdülillah kuzum.
He hemde hemen . Ana dur yanlış hesaplamusm . cuma 65.0 şimdiTartı bildir bana bakayım veroooı
Sidelya tarti kaç eksi.bakem.ben baktım eksi 500 var kiiiiiii
kızz üşüşecekler başına deme öyleBeni kandıran kandırmış daha kanmam kimseye
Ben yoğunluktan depresyona bile giremeyenlerdenim bende kara bulut kalmaz zamanım yok
fındıkla incir attım ağzıma bu saatte kahvaltı bünyeme tersGel şuraya mali sofrayı hazırlıyorum kahvaltı etmedik daha
Kizmayin bana detoks icin ellerim tutmuyo sislikten @MiuLego ananas diyeti nasilPeki kuzucumiyi sonuç alan çok kişi var, miunun ananasi da deneyebilirsin
çok derin meşajlar alıyorum inceden incedenBir sana kanarım Maliiii
Aman depresyonda olma da yoğun ol kuzumBeni kandıran kandırmış daha kanmam kimseye
Ben yoğunluktan depresyona bile giremeyenlerdenim bende kara bulut kalmaz zamanım yok
nehirnil111 ben iyiyim Elhamdülillah kuzum.
5 dkda kilo almayı nasıl başardın sen
Kizmayin bana detoks icin ellerim tutmuyo sislikten @MiuLego ananas diyeti nasil
5 dkda kilo almayı nasıl başardın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?