sarmaları unuttun fitimm
Günaydın ablam menu verecek misin bugunGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
teşekkür ederim canımTeşekkür ederimkutlarım mezuniyetini
K. V de benimi de sen emziklisin ye deyip dururAy benim kv benle kaliyo bi de alisti artik ama yine de her seferinde soruyo daha ne kadar incelecen yeter diyo.gecen de akrabalar geldi bak kv gecncken bakiyoken yap 2.yi de sen calis gel sev cocuklarini o baksin bi dogurcan diyolar cok kolaymis gibi.zayif olarak gezecegim bi sure tadını cikarmadan tekrar kilo almaya baslayamam hic dedim
Senin 2 tane degilmiydiAy ben de bebek için zayıflıyorum güya ama zayıfladıkça da içime sinmiyo biraz zayıf kalmak istiyorum hemen şişmeler istemiyorum.
Kuzu 3 gündür yedim ama yemeyle bu kadar alamam, ödem yaptım yine ama neden yaptım bilmiyorumhepfit sen neden 56 oldun ki
Yok esramw bir tane :)Senin 2 tane degilmiydi
Fena niyetlendim kursağımda bırakkız ben bi günde şişip bi günde inebiliyorumçok heveslenme sen yinede
Çok su içiyorum inerim inşallah
evet çok şiştim erken oldu birde sanırım onun da dengesizliği var
Heee tamam yoksaaane kestanesi
o çoookk önceden di,senden önceydi mium,artık yok
Pantolon sıkmıyor mıuuCnm bugün burada bı toplanti var
Çok telle görünmek istemiyorum
Pantolon sıkmıyor bugün : halay:
Ay geç gördüm geleydin ya tühben geliimmiiiii
bi dahaki sefere.. derse gitcen mi bugünAy geç gördüm geleydin ya tüh
E regl olmuşsun ördeğimm nırmal cumayaa eksi gelmiş olur
Reglin ilk günü sabah 55.2 gördüm
zayıfladıkça a delirecek demek kiGeçen kvde kavurduk bana ayırmışlar ben yemiyorum dedim 'aman bunda ne şeker olacak sen de' diyo. Ben yemedikçe kadın çıldırıyor
Yok be miuim ben istemiom o kaaaa değil. Valla bak o beni aşar . Yav.
K. V de benimi de sen emziklisin ye deyip durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?