Reglin ilk günü sabah 55.2 gördüm
Çok da seeee etmeemek lazım
Veroooo harikasınnnnn kız nasıl sevindim anlatamamm
Ben daha tartılmadım
Reglin ilk günü sabah 55.2 gördüm
ben de regli de yok ama 56 gördüm, kilo alma yarışması mı yapsak biz
ben de regli de yok ama 56 gördüm, kilo alma yarışması mı yapsak biz
özelden yazmadım gi . Mori falan olmayınca benim.hayiiin planlarım ı ortaya attimBa yıl dim özelden at ama
Ördek cumaya inecek bence
Geçen kvde kavurduk bana ayırmışlar ben yemiyorum dedim 'aman bunda ne şeker olacak sen de' diyo. Ben yemedikçe kadın çıldırıyorne KESTANE si
kestane kalorili cıs listemizde
kestane yook
ay deme
zaten sulugözün tekiyim ayy
Ay okumamisin süper mis . SOkumayan kaldıysa @Ytmz nin birincilik sırrı yazısını.. buyursunlar
Bıçaklayacağım ula vurmakta yetmez
Ay benim kv benle kaliyo bi de alisti artik ama yine de her seferinde soruyo daha ne kadar incelecen yeter diyo.gecen de akrabalar geldi bak kv gecncken bakiyoken yap 2.yi de sen calis gel sev cocuklarini o baksin bi dogurcan diyolar cok kolaymis gibi.zayif olarak gezecegim bi sure tadını cikarmadan tekrar kilo almaya baslayamam hic dedimGeçen kvde kavurduk bana ayırmışlar ben yemiyorum dedim 'aman bunda ne şeker olacak sen de' diyo. Ben yemedikçe kadın çıldırıyor
Yok be miuim ben istemiom o kaaaa değil. Valla bak o beni aşar . Yav.cumaya bireysel derece geliyoooorrrr
sakın salma verooo
haydi sana güvenimi boşa çıkarmaaaaa
bireysel birincilik yazını okumak istiyorum cumadan sonraaa
Ay ben de bebek için zayıflıyorum güya ama zayıfladıkça da içime sinmiyo biraz zayıf kalmak istiyorum hemen şişmeler istemiyorum.Ay benim kv benle kaliyo bi de alisti artik ama yine de her seferinde soruyo daha ne kadar incelecen yeter diyo.gecen de akrabalar geldi bak kv gecncken bakiyoken yap 2.yi de sen calis gel sev cocuklarini o baksin bi dogurcan diyolar cok kolaymis gibi.zayif olarak gezecegim bi sure tadını cikarmadan tekrar kilo almaya baslayamam hic dedim
burdaaaaa
iviit okuyun kızçelerimOkumayan kaldıysa @Ytmz nin birincilik sırrı yazısını.. buyursunlar
Çok su içiyorum inerim inşallahÖrdek cumaya inecek bence
evet çok şiştim erken oldu birde sanırım onun da dengesizliği varüzülme kuzum şişmişsindir inersin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?