Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ol kuzum ol tığ gibi ol ben severim

Sen neden kilo aldın o kadar 65 mi olmuştun?
Evet 65.5 ile başladım
Kilo aldım çünkü:
İnanılmaz hareketsiz yaşam+çok fazla yemek +Fast food

Bir yerde ipin ucu kaçtı toplayamadım seneler içinde azar azar aldım, son 3-4 kiloyu da son gezimde aldım, 1,5 ay boyunca sabah öğle akşam pilav yedim zoraki olarak

Sen yeni başladın canım inan uzun süre diyet yapınca sıkılabiliyoruz
Benim uzun süre diyet yaptığım zamanlarda oldu. Ama ben çok çok nadir kaçamak yaptım nevoş. Böylelikle uzamadan bitiyor süreç.
Veronun durumu ayrı. Bir ara o kadar lafa rağmen hergün bal kaymak yiyordu. Bu ara gözleme Faslı başladı. Vaytın dil döktü o kadar. Öğle ara yap akşam meyve kurusu yeme diye. İnatla yani inatla devam ediyor. Ben anlamıyorum.
Burda çaba harcayan insanların da haklarına girmememiz gerektiğini düşünüyorum.

O konuda haklısın arkadaşlar bilirler ben de çok kaçamak yapmam.Hatta listedeyken hiç yapmadım.Listede değilim Cuma bildirim yapacağım diye kontrollüyüm
Bugün yediklerim için çok pişmanım .

O konuda haklısın arkadaşlar bilirler ben de çok kaçamak yapmam.Hatta listedeyken hiç yapmadım.Listede değilim Cuma bildirim yapacağım diye kontrollüyüm
Bugün yediklerim için çok pişmanım .
Listede olmamana rağmen senin menülerin genelde iyi. O yüzden tavuk dürüm yediğin için kimse fazla ses etmedi sana. Telafi edersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…