- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet 65.5 ile başladımOl kuzum ol tığ gibi ol ben severim
Sen neden kilo aldın o kadar 65 mi olmuştun?
Sen yeni başladın canım inan uzun süre diyet yapınca sıkılabiliyoruzBen tutuyorum kendimi. Bazen veroya pes edesim geliyor
Valla ya su gibiHem de nasıl geçiyor
Senin boyun kaçtı?Ben tutuyorum kendimi. Bazen veroya pes edesim geliyor
Evet öyle oluyor maalesefSen yeni başladın canım inan uzun süre diyet yapınca sıkılabiliyoruz
1 tane kurabiye yedim
Bu saatte1 tane kurabiye yedim
Benim uzun süre diyet yaptığım zamanlarda oldu. Ama ben çok çok nadir kaçamak yaptım nevoş. Böylelikle uzamadan bitiyor süreç.Sen yeni başladın canım inan uzun süre diyet yapınca sıkılabiliyoruz
1.66Senin boyun kaçtı?
1.66 canımSenin boyun kaçtı?
O konuda haklısın arkadaşlar bilirler ben de çok kaçamak yapmam.Hatta listedeyken hiç yapmadım.Listede değilim Cuma bildirim yapacağım diye kontrollüyümBenim uzun süre diyet yaptığım zamanlarda oldu. Ama ben çok çok nadir kaçamak yaptım nevoş. Böylelikle uzamadan bitiyor süreç.
Veronun durumu ayrı. Bir ara o kadar lafa rağmen hergün bal kaymak yiyordu. Bu ara gözleme Faslı başladı. Vaytın dil döktü o kadar. Öğle ara yap akşam meyve kurusu yeme diye. İnatla yani inatla devam ediyor. Ben anlamıyorum.
Burda çaba harcayan insanların da haklarına girmememiz gerektiğini düşünüyorum.
Yok ya regl çıldırmaları bunlar..Bu saatte
Ne de olsa yeneceğim mi diyorsun
1 tane de benim için yer misin
O zaman berabere kalabiliriz.Ama haftaya seni yenerim.Yok ya regl çıldırmaları bunlar..
Bu arada 21.30’da yedim
Başka yemem
Çay yanına çok canım çektiw
Bu hafta yenemeyeceğim nevo
Listede olmamana rağmen senin menülerin genelde iyi. O yüzden tavuk dürüm yediğin için kimse fazla ses etmedi sana. Telafi edersin inşallahO konuda haklısın arkadaşlar bilirler ben de çok kaçamak yapmam.Hatta listedeyken hiç yapmadım.Listede değilim Cuma bildirim yapacağım diye kontrollüyüm
Bugün yediklerim için çok pişmanım .
Benim de 1.66 ama ben o kadar vermek istemiyorum.Normalde 3-5 daha az görünüyorum.Ondan 55 olursam fena oluyor.Ouwwww
O zaman 55 çok yakışır
Hahaa haftaya çok heveslenme regl sonrası haftam metanın en hızlı zamanlarıO zaman berabere kalabiliriz.Ama haftaya seni yenerim.
Dimi bencede inşallah aminOuwwww
O zaman 55 çok yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?