- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Bu günlerime zor demeyim ben ozamanİyi hadi çok şükürİkiz annesi olarak söylüyorum Büyüdüklerinde daha zorlaşıyor.Bir de okula giderlerse kendini kökten unutuyorsun
Aşı olunca genelde oluyor bu sıkıntılarBu günlerime zor demeyim ben ozaman
Atesi cikti simdide cok huysuz
Ates düşürücü verdm uzerini incelttim smdi cok korkarm atestenAşı olunca genelde oluyor bu sıkıntılarBu gece nöbet tutacaksın o zaman
Dikkat et canım ateş çok önemli
Yok ya o öyle değil,65-56 arası yeni kilolar onlar kolay gitti şimdi öyle olmuyor artık 56’dan aşşağı zor gidiyor, az kaçamak hop artı getiriveriyor maalesefSen yesen de çok almıyorsun.Bknz:tatil
Iyi geceler darisi bana inşaAllahKızlar ben yatıyorum iyi geceler
Benim kızlarda çok ateşlenirdiAtes düşürücü verdm uzerini incelttim smdi cok korkarm atestenuyutmak icin ayağima aldm bakm smdi uyurda uyanmaz inşaAllah yavrum sabaha kadar
Her aşısında ateslendi buda kacinilmazdi 3 tane oldu
Kolayca atlatrm insaAllah bu geceyi
Ben de aynı durumdayımYo
Yok ya o öyle değil,65-56 arası yeni kilolar onlar kolay gitti şimdi öyle olmuyor artık 56’dan aşşağı zor gidiyor, az kaçamak hop artı getiriveriyor maalesef
InşaAllah inşaAllah teyzesi ♡Benim kızlarda çok ateşlenirdiAma oğlumda hiç olmadı her çocuk başka oluyor
İnşaallah rahatça uyur
Büyüttüm canım çok şükürInşaAllah inşaAllah teyzesi ♡
ikiz annesi olmak düşünemiyorum 1 taneyle zor ilgilenirken
Evet ben de 56’ya takıldım gibi hissediyorumBen de aynı durumdayımTakıldım burada Ne güzel düşmüştüm 60 kiloya bir daha görecek miyim acaba
Cok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun haBüyüttüm canım çok şükürYoksa ben çok zorluk çektim Hem de gurbette tek başıma
Yürüyüş dışında çok fazla yapamıyorum.Havalar düzelince onu da artırırım inşaallahEvet ben de 56’ya takıldım gibi hissediyorum
Sporla ancak kırılır bu dirençler
Öyle canım.Amin inşaallah tüm evlatlarımızaCok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun habuyumusler ya şükür Rabbim guzel bir hayat gelecek nasip etsin inşaAllah yavrularına ♡
Gurbet zorbende gurbeteyim annemi bacimi mumla arıyorum
Amiin inşaAllahÖyle canım.Amin inşaallah tüm evlatlarımıza
Aynen zor ama ben alıştım16 yıldır dışardayım
Yok ya . Biz ona yüz buldum diyelim. Kahvaltı dan sonra hastane ye falan gittik çokk yorulmuştum . Bi de sürpriz regl var ki tatlı krizim tuttu. Market alışveriş ı yaparken elim cikolataya gitti. Ve nakavt istee. Neyse ki 1 tane kare yedim . De kuruyemiş abartılı oldu.Naptın vero yasabahki harika tartiya bü menü yapılır mı.. kahvaltibzaten baya sağlam. Üzerne 5 dolma biber bir suru tatl i kuru meyve ve çikolata.. bir şeye mi sinirlendin neden bu kadar yedin
İlk yıllar zor geçiyor.Çocuklar büyüyünce çok hissetmiyorsun.Tek zorluğu birilerine ihtiyaç duyduğunda yalnız oluyorsunAmiin inşaAllah
Bende alisrm insaAllah 2 sene olacak benmde mayıs ayindadaha yolun basndayim
İşşallah canım ben de koşuyu arttıracağım hava düzelince..Yürüyüş dışında çok fazla yapamıyorum.Havalar düzelince onu da artırırım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?