Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aşı olunca genelde oluyor bu sıkıntılarBu gece nöbet tutacaksın o zaman
Dikkat et canım ateş çok önemli
Ates düşürücü verdm uzerini incelttim smdi cok korkarm atesten uyutmak icin ayağima aldm bakm smdi uyurda uyanmaz inşaAllah yavrum sabaha kadar
Her aşısında ateslendi buda kacinilmazdi 3 tane oldu
Kolayca atlatrm insaAllah bu geceyi

Benim kızlarda çok ateşlenirdiAma oğlumda hiç olmadı her çocuk başka oluyor
İnşaallah rahatça uyur

Yo

Yok ya o öyle değil,65-56 arası yeni kilolar onlar kolay gitti şimdi öyle olmuyor artık 56’dan aşşağı zor gidiyor, az kaçamak hop artı getiriveriyor maalesef
Ben de aynı durumdayımTakıldım buradaNe güzel düşmüştüm 60 kiloya bir daha görecek miyim acaba

Büyüttüm canım çok şükür Yoksa ben çok zorluk çektimHem de gurbette tek başıma
Cok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun ha buyumusler ya şükür Rabbim guzel bir hayat gelecek nasip etsin inşaAllah yavrularına ♡
Gurbet zor bende gurbeteyim annemi bacimi mumla arıyorum

Cok şükür ama nasl buyuttm gel sor diyosun ha buyumusler ya şükür Rabbim guzel bir hayat gelecek nasip etsin inşaAllah yavrularına ♡
Gurbet zor bende gurbeteyim annemi bacimi mumla arıyorum
Öyle canım.Amin inşaallah tüm evlatlarımıza
Aynen zor ama ben alıştım16 yıldır dışardayım

Naptın vero ya sabahki harika tartiya bü menü yapılır mı.. kahvaltibzaten baya sağlam. Üzerne 5 dolma biber bir suru tatl i kuru meyve ve çikolata.. bir şeye mi sinirlendin neden bu kadar yedin
Yok ya . Biz ona yüz buldum diyelim. Kahvaltı dan sonra hastane ye falan gittik çokk yorulmuştum . Bi de sürpriz regl var ki tatlı krizim tuttu. Market alışveriş ı yaparken elim cikolataya gitti. Ve nakavt istee. Neyse ki 1 tane kare yedim . De kuruyemiş abartılı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…