5 kaşık değil laaa. Ama işte çiğ fındık leblebi falan abartı idi.Kız flo 5 dolma biber diyor
5 kaşık üzüm
1 avuç dut kurusu diyor
İnşaallah canımİşşallah canım ben de koşuyu arttıracağım hava düzelince..
Umuyorum ki yıkarız dirençleri yaza incecik gireriz
Pilav yemiş oldum aslında biber liSabah çok güzel, akşam da çikileta hariç güzel o olmasa on numero menü olacakmış
Canım senin boy kaç ki minnacık kilon var amaİşşallah canım ben de koşuyu arttıracağım hava düzelince..
Umuyorum ki yıkarız dirençleri yaza incecik gireriz
Cnm sen listedesin unutma.. bak miu zaten üzgün artı gelip onu iyice üzmeyelim..Pilav yemiş oldum aslında biber li
neyseki pilav kadar yağlı değil de işte . 8 kaşık falan olur sanki 5 dolma
Her türlü zorİlk yıllar zor geçiyor.Çocuklar büyüyünce çok hissetmiyorsun.Tek zorluğu birilerine ihtiyaç duyduğunda yalnız oluyorsun
Pilav yemiş oldum aslında biber li
Alışırsın merak etmeHer türlü zorkolay alışırım inşaAllah
Yok arti gelmem biliom kendmi miumu uzmemde o yönde ama bireysellik falan dediydi miucan o olmaz işte kalırım eksi 500 ileCnm sen listedesin unutma.. bak miu zaten üzgün artı gelip onu iyice üzmeyelim..
Hafta içi olacak şey değil hem de listedesinPilav yemiş oldum aslında biber li
Boyum 1.60Canım senin boy kaç ki minnacık kilon var ama
Yapma nevos ya. Bugün eksi 700 görünce cortladim. Şu An o kadar acimm ki anlatamam. . Vakti erkendı sanırım .Hafta içi olacak şey değil hem de listedesinListede hafta sonu da kabul edilmez ama hafta içi hiç olmadı.Otur sıfır
InşaAllah inşaAllahAlışırsın merak etme
Ol kuzum ol tığ gibi ol ben severimBoyum 1.60
Ama kilom uzun seneler 48 max 50 oldu yine öyle olsun istiyorum
Sen bugün bunları yemeseydin Cuma'ya en az 1.5 eksi görürdünYapma nevos ya. Bugün eksi 700 görünce cortladim. Şu An o kadar acimm ki anlatamam. . Vakti erkendı sanırım .
Simdi kacsin varoAz önce eski fotolairma baktım 57 kiloymsm . Ne kadr tatlı genç ve güzel duruyor .
Kendime hedef koydum An itibariyle pes etmek yok . 59 değil 57 olucam
Hem de nasıl geçiyorInşaAllah inşaAllahoyle boyle geciyo zaman
Az önce eski fotolairma baktım 57 kiloymsm . Ne kadr tatlı genç ve güzel duruyor .
Kendime hedef koydum An itibariyle pes etmek yok . 59 değil 57 olucam
Ben tutuyorum kendimi. Bazen veroya pes edesim geliyorSen bugün bunları yemeseydin Cuma'ya en az 1.5 eksi görürdünBiz sana kızmazsak yarın yine devam edersin Bu fırçalardan sonra yemezsin Sana iyilik yapıyoruz En az 1 kilo eksi bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?