kuzum iki ayrı bidonu doldurdum.defalarca tarttım.tartı her açılıp kapanınca farklı çıktı.100 grlık değişim oluyo her seferindekuzum damacanın ağırlığı da var
5 lt lik su için o yok ya daha kesin sonuç verir
ay o tartıda sıkıntı var yahunapsak?
Napenze nörüyon uz kendiniz yettiniz damacanami tartiyonuz
gülmeyin lenYa begüş yadamacanla tartıl deyince maliyi gördünmü
ortalamasını alalımkuzum iki ayrı bidonu doldurdum.defalarca tarttım.tartı her açılıp kapanınca farklı çıktı.100 grlık değişim oluyo her seferinde
5,0
4,9
5,1
5,0
hep böyle çıktı
InşaAllah kuzmmmBen sana inanıyorum canim hemencecik verirsin belki yetisirsin bile bana
zaten cuma günleri de böyle çıkıyo ben en düşük çıkanı değil de arada olan rakamı yazıyom.yani cuma günü 87,9 vardı 87,7 vardı 87,4 vardı ben 87,7 yi yazdımortalamasını alalım
oda 5 olur
Niye uyuyamiyosn kiz yanls hatrlamiyosam sendedr bebis vardi demi ondanmi uykusuzlugn?Bu uykusuzluk ödemi
zaten cuma günleri de böyle çıkıyo ben en düşük çıkanı değil de arada olan rakamı yazıyom.yani cuma günü 87,9 vardı 87,7 vardı 87,4 vardı ben 87,7 yi yazdım
sabah diyodum ya 800 gr artıyım diye şu an sadece 400 gr artıyım o da sabah ödemiydi sanırım.Mali deyince ben de bakayım dedim. Benim tartıda bir garip geliyor bana.
5.2 çıktı birkaç sefer koydum , aynı.
Yanlız benim tartıda şöyle sıkıntı var. Bir 500 Gr falan fark olmayınca önceki çıktığım kiloyu gösteriyor. Sonra başka birşey tartıyorum öyle çıkıyorum oluyor. Normal mi sizce bu?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel sonuçlanır inşallahZor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyimallah hayirlisini versin herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru
eflal sabah kalbin atıyoduCanım hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel sonuçlanır inşallah
Çarpıntı yokta sol kolda uyuşma tam kalbin arkasında sırtta ağrı var. Hık diye giderim bir gün, demişti dersinizeflal sabah kalbin atıyoduçarpıntın mı var kuzum .soyunmadım da niye öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?