Meme uçlarına nokta bile koymuşBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
Allah'ım şimdi gideceğim diğer tarafaBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
üç gün yemiştik pastayıDoktora gittik cnm.. ilaç kullanıyo şı an..
Yok kız ne kadar morti olsakta biz bi takımız. Hepimiz verelim ama en çok ben :))
Cnm normalde de ben çok az tuz kullanırım.. yumurtaya bile atmam . Yemeklere de az atarım
ALLAHIM lunyam hemencecik -1 ile iyileşsin.. cnm ben hasta olunca hemen zayıflarım aslında..
Ben yenerim inş duası..
Aşkolsun miucan.. ben ne kadan iyi niyetli temiz kalpli bi insanımtemiz kalbimin kurbanı oldu lunya :))
Gezdir kızz. Zati kadın garibim ni rahat edemedi geldi geleli..
Kız ne matrak bi karısın ya.. sen şimdi o totosun yarısını yemişsindir.. onlarda direk popona yağ olarak gelmiştir :))
Bu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
Göbek deliğini de yapman gözümden kaçmadıBu ilk denemeydi o yüzden güzel olmadıEki Görüntüle 2120001
Benim annem genel izleyicidir, hep bakarkızz anneye niye gösteriyon
hee köşeli oldu.o da niye,büyük tepside pişirip yuvarlak kesmiştim ondan öyle bi acaip olduAllah'ım şimdi gideceğim diğer tarafa
Meme accuk yuvarlak olaydı iyiydi
daha yukarı bak zenci popolu pasta var o daha güzelGöbek deliğini de yapman gözümden kaçmadı
Mali Memik pasta yapmış
Ben çok seviyorumŞu muhallebimsi şeyi sevmiyorum
Akşam menün efsane
Hahhaaaaadaha yukarı bak zenci popolu pasta var o daha güzel
Malinin msjlarına girHahhaaaaa
NErde ay geçmiş yapmayı bıraktım gece bakacağım
Kız mali sende tatlı yarışmasına katılsana... zenci popolu muhallebi.. atarlar seni siteden :))utandım kadına karşı
bugün atmazlarsa iyiKız mali sende tatlı yarışmasına katılsana... zenci popolu muhallebi.. atarlar seni siteden :))
Hiç utanacak birşey yok, ben utanmıyorumutandım kadına karşı
anneye saygılarHiç utanacak birşey yok, ben utanmıyorum
Kız mali sende tatlı yarışmasına katılsana... zenci popolu muhallebi.. atarlar seni siteden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?