Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohaaaaa süper nasıl yaptın ben de benim kocaya yapayim
valla pandispanya kekti sanırım.tencerede kaselerin içine koyup benmari usulü pişirdim.kenarlarını kesip bel tarafını oluşturdum.arası kremalı,üstü hazır şeker hamuru.tangası da evde taşlı zincir vardı o

Şu muhallebimsi şeyi sevmiyorum
Akşam menün efsane

Nolcak be dötün kıyısından kıyısından kıyısından yersiniz beraber
Kesinlikle şekeri olan koca idealim olacak bugün sanırım

meme pasta da yaptım aynı yöntemle ama onlar biraz buruşuk oldular şeker hamurunu kendim yapmıştım marşmelovdan
Niye normal pasta yapmıyon
Seneye göbek , bacak ..gider sırayla

Anneme gösterdim nefesi kesildi ,gidiyordu öbür tarafa gülmekten

Soguk alginligimi kuzm
Benm.kizimda olmuştu peditus diye bi surup verdi dr 2 gece yarm olcek verdm gecirdi elhamdulillah
Druna sorup alsan eczaneden ise yarar belki
Doktora gittik cnm.. ilaç kullanıyo şı an..
Kemiklerime kadar agiriyor durumunu geçirdi, boğazım şiş, burnum akar , gözüm yanar neyse bugün daha iyiyim şükür

Ben HİÇ kilo vermedim

Hippo azıcık sevinsin
Yok kız ne kadar morti olsakta biz bi takımız. Hepimiz verelim ama en çok ben :))
Hemen tuzu azalt, bitki çayı iç, varsa ada cayi en iyisi. ben geçen sefer tuzu azaltmadım salak kafam +1 geldim.
Cnm normalde de ben çok az tuz kullanırım.. yumurtaya bile atmam . Yemeklere de az atarım
Biz dün olayı çözdük, hippotalamus nun duası yanlış anlaşılmış
ALLAHIM lunyam hemencecik -1 ile iyileşsin.. cnm ben hasta olunca hemen zayıflarım aslında..
Hangi duası ay kaçırmışım o olayı
Ben yenerim inş duası..
Vay ulan zafere giden yolda herşey mübahtır diyip içten içten hasta ol diye dua mı etti acep

Hipppoooooooooooğğğğğğ hippotalamus
Aşkolsun miucan.. ben ne kadan iyi niyetli temiz kalpli bi insanım temiz kalbimin kurbanı oldu lunya :))
Annemi az daha gezdireyim
Gezdir kızz. Zati kadın garibim ni rahat edemedi geldi geleli..
@MiuLego hepfit @begum75 N Nana kocamın geçen seneki doğum günü pastası
%100 mali yapımı

Eki Görüntüle 2119998
Kız ne matrak bi karısın ya.. sen şimdi o totosun yarısını yemişsindir.. onlarda direk popona yağ olarak gelmiştir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…