- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Yok bence aklına düştü başka seylerzirvede bıraktım ben
Neyi gösterdin kız benim msjı mı totoyu mı?? Utandım şimdi.. kız kıza muhabet ediyoz kız kocayı karıştırma :))Puhaaaa haaaasaa haaaa eşime gösterdim ben kahkahalarla gülerken noldu dedi o da koptu
Beğüş ya sen de az değilsin
Haahhaaaaaa
Bu sene kasap şok geçirir öyle birşey yaparsa
Hahhaaa
Ay gözümde canlanmasın ya ölüyorum gülmekten
Puhaaaa haaaasaa haaaa eşime gösterdim ben kahkahalarla gülerken noldu dedi o da koptu
Haahhaaaaaa
Hahhaaa
Totolu pastayıNeyi gösterdin kız benim msjı mı totoyu mı?? Utandım şimdi.. kız kıza muhabet ediyoz kız kocayı karıştırma :))
bilmiyorum ki nehirim garip hallerdeyim agresifim üzgünüm yorgunumBende seni seviyorum ÖrdekimNeden keyfin yok kuzum
O pastayı duvar kağıdı yapalım da örnek alalım malide.. ben en fazla kalp şeklinde pasta yapıyorum :))Totolu pastayı
Yaw anlamaz zaten yazılardan merak etme
yok onlar çok +18 olurYok bence aklına düştü başka seyler
Eylulu iple cekersin simdi
Kuzum kısır şişiriyor mu seni? Bisküviyi niye 3 tanecik yedin ki, azcik fazla yeseydin canın çekmiştir
Kızz takıl bize.. mali nin zenci poposu pastasını gördün mü??bilmiyorum ki nehirim garip hallerdeyim agresifim üzgünüm yorgunum
abooo resmen rezillikben de eşime gösterdim, ne güzel yapmış diyor
Bahar depresyonu mu nedir ki bu bir sebep yoksabilmiyorum ki nehirim garip hallerdeyim agresifim üzgünüm yorgunum
abooo resmen rezillik
Hayirdir portimbilmiyorum ki nehirim garip hallerdeyim agresifim üzgünüm yorgunum
resmen reklam oldumPuhaaaa haaaasaa haaaa eşime gösterdim ben kahkahalarla gülerken noldu dedi o da koptu
Haahhaaaaaa
Hahhaaa
kız hippo karıştırma orasınıTam ortadan mı
Harbi çatlaksin kiz omru uzar insanin senlenormal pasta çok klasik kaçar dedim aklıma bu geldi napiiim
hee kıymetimi bilmiyo hain herifHarbi çatlaksin kiz omru uzar insanin senle
Elindekinin degerini bilmez zaten odunlarhee kıymetimi bilmiyo hain herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?