bizim burası zenci dolu zaten.bakan bi daha bakıyo totolarına.benim adam da bana gösteriyo her gördüğünde hatun bak bak bak diyeKız hiç zenci poposu görmedin mi?
Ne yapsın 70 yaşında kadın poposu mu yapsın
toto da olsa çikolata çikolatadırÇikolatalı diye :))
Kız bi kere havaalanında gördüm .. resmen 1 mt dışarda bi toto :))bizim burası zenci dolu zaten.bakan bi daha bakıyo totolarına.benim adam da bana gösteriyo her gördüğünde hatun bak bak bak diye
bardak duruyomuş o kadar kalkık totolarıKız bi kere havaalanında gördüm .. resmen 1 mt dışarda bi toto :))
hoşgeldin canım
delilerin arasına düştün hadi gazan mübarek olsun
bizim burası zenci dolu zaten.bakan bi daha bakıyo totolarına.benim adam da bana gösteriyo her gördüğünde hatun bak bak bak diye
Şişirir ama cumaya var daha :) bisküvi olmazdı ama dalgınlığıma geldi.Kuzum kısır şişiriyor mu seni? Bisküviyi niye 3 tanecik yedin ki, azcik fazla yeseydin canın çekmiştir
gördüm gayet başarılı :)Kızz takıl bize.. mali nin zenci poposu pastasını gördün mü??
Havalardan belkide dediğin gibi doğru dürüst kış olmadı üstüne ben migrenliyim hiç iyi gelmiyor bu geçişler.Bahar depresyonu mu nedir ki bu bir sebep yoksa
üç dört gündür böyle. Kırıyorum da hep etrafımı. Üzülüyorum ne bileyim geçer inşallahHayirdir portim
Hafta sonu bende oyleydim ama epey gecti
Sen ne zAmandir oylesin bi bi sıkinti yok inşallah
Mali kalllllllkkkkkay çıkıp yürümem lazım çok üşeniyorum
Eğlenceyi kaçırıuorum yahu
Annem var yanımda kadınla sohbet ediyorum
Ayyy memişli popişli pastalar
Gerçekten de yapmış
Ne diyerek kestiniz mali?
Birer lop olarakpaylaşıp mı yediniz
Anammm iş yoğunluğuCanım şirkette iş geçirdi ler bana ya ağlamak istiyorum
Satış raporlarını ben giricem böhüü
Onla bogustum bugün hep
Oyyyy canım begüşüm tamammhava soğuk dikkat edin kendinize
anneciğine selamlar hürmetler
İki kız çok değilBende nasıl anlaşıyorsunuz dicektim.. kaç dil biliyor sun??
Of yaaaaaSen de bize iyi geliyorsun canımSen yokken nasıl üzüldüğümüzü gördün
Sabah BDV de bir konuya takıldım ,etkisinden kurtulamadım hala.Annem bizi sevmiyor diye bir konu.Çocukluk zamanlarında anneleri babaları tarafından kaç kişi işkencelere maruz kalmış,hayretler içinde okudumModum düştü biraz.
Ilk gördüğümde iy demiştim ama hamileyken sevdim keskegiBen hayatımda Keşkek
Nassı bişiy acaba?
Hehee öylelerKız bi kere havaalanında gördüm .. resmen 1 mt dışarda bi toto :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?