Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin elif hayırlı olsunAdınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...
Abla ekmek çok olmuş üstüne akşamda ekmek yanına patates var ciksss olmadı daha güzel.menuler bekliyorum sendenHayırlı akşamlar sevgili takimim
Bakalım ne yemişim
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
7 zeytin
Domates
Maydanoz
Peynir
Yumurta
Ara
Kabak çekirdeği tuzsuz miktarı bir avuctan azdi
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Ara
3 hurma
Akşam
5 köfte
Salata
2 dlm ekmek
2 tane patatesdilimi fırında
Ara
YogYoğ veya süt daha yemedim acikirsam yerim veya içerim inşallah
Hayırlı akşamlar
Anladım kuzum aç hissetmen ne yazık ki bezelye sen dolayı kuzum olsun rabbim başka sıkıntı vermesinBaşka pişirecek bişey yoktu kuzum maaşı vermediler daha evde hiçbişey yok bakliyattan bulgurdan başka. Salatayla da doymazdım. Hala da aç hissediyorum kendimi![]()
hoşgeldin canım bu aralar takıma üye alımı olmuyordu ama miuyla konuşup mu yazdınız buraya öyleyse sorun yok tabiAdınız:Elif
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
böyle dümdük hatunlara bayılırım
hele bonus kafalıysa![]()
Benimkiler evde ne kadar yalakaysa veterinerde o kadar manyaklar. Aynı veteriner samimi arkadaşım evde deli gibi minciriyor ses çıkarmıyor zibidilerVeterinerde bekliyorum, benim kedi yeri göğü oynattı, kutusuna koydum en köşede hala hırlıyor..
Açım çok
![]()
Eki Görüntüle 2119857
@Ytmz @hippotalamus @konya4207 @LunyaWhiteblacklife @Sidelya95 @vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek
GunesinKizi35 @HAbibte @Antepia27
Melegiimm22
Starlar sporlarınızı yaptınız ama beni etiketlemeyi unuttunuz diye umut ediyorum yoksa silkelenmemiz gerek bugün Salı ama çok az sporlar![]()
Hoşgeldin canım nasılsınay anam dün internetim yoktu çünkü elektrikler yoktu o gelince bende uyumuştumduBugünden başlayalım yazmaya
06.03.2018-Salı
Kahvaltı -09.00
2 dilim tuzsuz etimek
2 kk peynir yarım yağlı
4 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal
Öğle Yemeği - 12.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
yoğurt
Akşam-16.00
1 adet karnıyarık
1 kase salata
Su şuana kadar 1.7litre
Bu arada merhaba arkadaşlar ben takımın eski mezunlarındanım şuanki tek amacım kilo koruma için menü bildirimi ve sporla bölgesel çalışıyorum aranızda beni tanıyanlarınız elbette vardır ama tanımayanlarla zamanla tanışırız![]()
@MiuLego
Hosgeldin canim benimmAdınız:Elif
Hoşgeldin canım nasılsın![]()
İyiyim canım çok şükür hayırdır ne oldu
Enammmmm Nevroş sultan iyiyim sen nasılsıngerçi azcıcık üzgünüm
![]()
İyiyim canım çok şükür hayırdır ne oldu![]()
2018 mezunlarına verildi diye biliyorum
nevroş sultan bu takımdan 44.9le mezun oldum bana mezuniyet kasketi neden vermediler![]()
2018 mezunlarına verildi diye biliyorum![]()
Kizlar 10 15 tane fıstık yesem kilo yaparmi?
Ben bilmem Kazen bilir...
niye benim canım can değil mi ben mezun olana kadar bir yerlerim ayrıldı ama![]()
@MiuLegohepfit
Nevreste
Öğlen çorbayı içmedim yerine bu salatayı yaptım 18.00
Yediğim saat
Mis gibi salata oldu
İçine maydanoz koydum be elma sirkesi ödem atsın diye
Eki Görüntüle 2120172