Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...
Hoşgeldin elif hayırlı olsun

Hayırlı akşamlar sevgili takimim
Bakalım ne yemişim
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
7 zeytin
Domates
Maydanoz
Peynir
Yumurta

Ara
Kabak çekirdeği tuzsuz miktarı bir avuctan azdi

Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Ara
3 hurma

Akşam
5 köfte
Salata
2 dlm ekmek
2 tane patatesdilimi fırında

Ara
YogYoğ veya süt daha yemedim acikirsam yerim veya içerim inşallah

Hayırlı akşamlar
Abla ekmek çok olmuş üstüne akşamda ekmek yanına patates var ciksss olmadı daha güzel.menuler bekliyorum senden

Başka pişirecek bişey yoktu kuzum maaşı vermediler daha evde hiçbişey yok bakliyattan bulgurdan başka. Salatayla da doymazdım. Hala da aç hissediyorum kendimi :KK43:
Anladım kuzum aç hissetmen ne yazık ki bezelye sen dolayı kuzum olsun rabbim başka sıkıntı vermesin

Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
hoşgeldin canım bu aralar takıma üye alımı olmuyordu ama miuyla konuşup mu yazdınız buraya öyleyse sorun yok tabi ;)

Veterinerde bekliyorum, benim kedi yeri göğü oynattı, kutusuna koydum en köşede hala hırlıyor..
Açım çok
:işsiz:
Benimkiler evde ne kadar yalakaysa veterinerde o kadar manyaklar. Aynı veteriner samimi arkadaşım evde deli gibi minciriyor ses çıkarmıyor zibidiler

Eki Görüntüle 2119857

@Ytmz @hippotalamus @konya4207 @Lunya Whiteblacklife Whiteblacklife @Sidelya95 @vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek GunesinKizi35 GunesinKizi35 @HAbibte @Antepia27 Melegiimm22 Melegiimm22

Starlar sporlarınızı yaptınız ama beni etiketlemeyi unuttunuz diye umut ediyorum yoksa silkelenmemiz gerek bugün Salı ama çok az sporlar:KK43:

Nehircim nilcim yaa bu yeni puanlamayı anlamadım ben ama cumadan beri ben söylim sana standart çünkü 1 saat bölgesel egzersiz(üst bacak ve karın) 30 dk koşu ama nasıl hesaplıcam bilemedim

ay anam dün internetim yoktu çünkü elektrikler yoktu o gelince bende uyumuştumdu :KK70: Bugünden başlayalım yazmaya

06.03.2018-Salı

Kahvaltı -09.00

2 dilim tuzsuz etimek
2 kk peynir yarım yağlı
4 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal

Öğle Yemeği - 12.00

1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
yoğurt

Akşam-16.00

1 adet karnıyarık
1 kase salata

Su şuana kadar 1.7litre

Bu arada merhaba arkadaşlar ben takımın eski mezunlarındanım şuanki tek amacım kilo koruma için menü bildirimi ve sporla bölgesel çalışıyorum aranızda beni tanıyanlarınız elbette vardır ama tanımayanlarla zamanla tanışırız :KK33::KK33:

@MiuLego
Hoşgeldin canım nasılsın:KK200:

Hosgeldin canim benimm :KK74:

@MiuLego hepfit hepfit Nevreste Nevreste
Öğlen çorbayı içmedim yerine bu salatayı yaptım 18.00
Yediğim saat
Mis gibi salata oldu
İçine maydanoz koydum be elma sirkesi ödem atsın diye
:kk77:
C10154BD-072E-4EDB-92E4-527C7CD616F2.webp

Back
X