- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sende tekrar hoşgeldin kuzummmmmTamam inşaAllah waytımm ozledim yorumlariniii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende tekrar hoşgeldin kuzummmmmTamam inşaAllah waytımm ozledim yorumlariniii![]()
HosbulduuummSende tekrar hoşgeldin kuzummmmm
İnşaallah Miu'mSen de gelmeyeceksin yooo
Sim dondurmacısında
Çakal o era çakalll çok fenaaa
Susmıycazzzzz
Lunyam grip misin neyin var canom hasta mısın ya![]()
Kuzum ben kvdeyim. Misafir vardı pertim çıktı. Şimdi uzandım biraz. Birazdan kalkacağım yineKaçaklar nerelerde acabaaaaa
Çok fena yoklama listesi alacağım
Takım size emanet didim nerde bu devlet nerde bu millet![]()
Yaptim tatlı ama yarışmaya değil ona özen gerekiyor biraz vaktim yok görümcem me yaptim
Yaramazliga gittik
Hee bildin muhallebili birsey
Yemek bölümüne gidip niye bana uğramıyorsunNöö hiçte degil
Gormuyom yazın siz
Bak sennn
Şahane menü nevo sahane yaaa çok güzel.kuzum afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
Tavuk
Yoğurtlu kereviz salatası
Su:2lt
Spor:1 saat yürüyüş
begum75
@MiuLego
Floweroflife
Teşekkür ederim canımŞahane menü nevo sahane yaaa çok güzel.kuzum afiyet olsun
Buralardayım tatlımmm. Acılarını hatrlatmak istemiyorm oyüzden köpüşün içn bşy yazmamştm bgn gördm.Kaju nerelerdesin kajuuuuuKajupi
Çok çok güzel.menu akşam ki arayı yapmaMenumu vereyim
Sabah ılık limonlu su
Kahv: 1 hurma 1 k kayısı 1 ceviz 7 fındık
(Kahvaltı yapmaktan sıkıldım)
Sade kahve
Öğle 12.00: 4 kaşık taze fasulye
2 kaşık salata ve 1 d tbekmegi
Ara sekersiz nescafe
Akşam 17.00: 2 köfte ( küçük )
2 baget ve bol salata
Ara 21.30: turk kahvesi 1 hurma birkac badem olabilir
Su 2.5 litre ve bitki çayları
Spor 45 dakika yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife
begum75
Esra_4378
![]()
Güzel menü kuzum spor hala yapıyorsun demiay anam dün internetim yoktu çünkü elektrikler yoktu o gelince bende uyumuştumduBugünden başlayalım yazmaya
06.03.2018-Salı
Kahvaltı -09.00
2 dilim tuzsuz etimek
2 kk peynir yarım yağlı
4 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal
Öğle Yemeği - 12.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
yoğurt
Akşam-16.00
1 adet karnıyarık
1 kase salata
Su şuana kadar 1.7litre
Bu arada merhaba arkadaşlar ben takımın eski mezunlarındanım şuanki tek amacım kilo koruma için menü bildirimi ve sporla bölgesel çalışıyorum aranızda beni tanıyanlarınız elbette vardır ama tanımayanlarla zamanla tanışırız![]()
Güzel menü kuzum spor hala yapıyorsun demi
Tekrardan hosgeldin ozamanay anam dün internetim yoktu çünkü elektrikler yoktu o gelince bende uyumuştumduBugünden başlayalım yazmaya
06.03.2018-Salı
Kahvaltı -09.00
2 dilim tuzsuz etimek
2 kk peynir yarım yağlı
4 siyah zeytin
1 çay kaşığı bal
Öğle Yemeği - 12.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
yoğurt
Akşam-16.00
1 adet karnıyarık
1 kase salata
Su şuana kadar 1.7litre
Bu arada merhaba arkadaşlar ben takımın eski mezunlarındanım şuanki tek amacım kilo koruma için menü bildirimi ve sporla bölgesel çalışıyorum aranızda beni tanıyanlarınız elbette vardır ama tanımayanlarla zamanla tanışırız![]()
@MiuLego
Hayırlı akşamlar sevgili takimim
Bakalım ne yemişim
Sabah
3 dlm tam buğday ekmeği
7 zeytin
Domates
Maydanoz
Peynir
Yumurta
Ara
Kabak çekirdeği tuzsuz miktarı bir avuctan azdi
Öğle
Kabak yemeği
Yoğurt
Ara
3 hurma
Akşam
5 köfte
Salata
2 dlm ekmek
2 tane patatesdilimi fırında
Ara
YogYoğ veya süt daha yemedim acikirsam yerim veya içerim inşallah
Hayırlı akşamlar
Başka pişirecek bişey yoktu kuzum maaşı vermediler daha evde hiçbişey yok bakliyattan bulgurdan başka. Salatayla da doymazdım. Hala da aç hissediyorum kendimiMali menü güzel ama bezelye yerken dikkat et kuzum kendisi mısır gibi glesimin indeksi çok yüksek besindir kuzum spor şahane mali bayildim
Tekrardan hosgeldin ozaman![]()
Adınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...