GördümDepresif takılıyodum bi kaç gündür, malipina nın pastaları sen gördün mu? Moralimi duzeltti
Eferim sen yemezsin ki zaten
Aynı boydayız ben de istiyom
Hımmm denemeliyimben yaptım. çiğ fıstıkları tefal actifry da 10-12 dk çevirdim. sıcakken hemen kabuklarını ayırıp rondoya attım. çevirdim. oldu mu sana fıstık ezmesi. enfes oluyor. ben içine hiçbir şey koymuyorum. böyle seviyorum. dışardan almana gerek yok. bu arada tefal actifry yoksa evde teflon tavada çevirirsin fıstıkları.
Oyyy kibar hatunum benimGördüm
Haşhaş ezmesini çok severim.Pankekte kullanmak süper fikirben yaptım. çiğ fıstıkları tefal actifry da 10-12 dk çevirdim. sıcakken hemen kabuklarını ayırıp rondoya attım. çevirdim. oldu mu sana fıstık ezmesi. enfes oluyor. ben içine hiçbir şey koymuyorum. böyle seviyorum. dışardan almana gerek yok. bu arada tefal actifry yoksa evde teflon tavada çevirirsin fıstıkları.
Ay nerde nerde ben ne kaçırdım?Tabiki konusup yazdım:)
Hiç kestiremedim, hindistan cevizi unu,haşhaş ve yumurta birlestiremedim, benimde denemem lazımHaşhaş ezmesini çok severim.Pankekte kullanmak süper fikirBen de denesem
Un değilde haşhaş ezmesi çok cazip geldiHiç kestiremedim, hindistan cevizi unu,haşhaş ve yumurta birlestiremedim, benimde denemem lazım
Harika gozukmuyomu yaBizim konyadaki düğün evlerine benziyor, lahmacun yerine etliekmek koy sadece
Canım nasıl istiyor bir bilsen
Benimde benimdeCanım nasıl istiyor bir bilsen
Canimmmm hoşgeldin. .meslektasiz demek@MiuLego bir türlü basaramadm kopyalamayı manuel yazdm herşeyı olurmu bu şeklde.ama sana gönderemedm.özelden yazaymmı sanada yine?
Harika gozukmuyomu yaolsada yesek dicem ama
Canım nasıl istiyor bir bilsen
Abla ekmek çok olmuş üstüne akşamda ekmek yanına patates var ciksss olmadı daha güzel.menuler bekliyorum senden
Ben acikmadim hiç. neden mi bi avuç beyaz leblebi yedim . Offf bu sözden laftan anlamaz nefsimmmmAcıktık galiba topluca, uyuyalım en iyisi
Hımm deniyim .. süte zarar vermez benceSabah aç karına maydanoz yarım limon suyu 1 tane soda blender geçirip iç balım tadı öğrenciye ama sıkı ödem attirir
He ya acktmAcıktık galiba topluca, uyuyalım en iyisi
Miktarlari yazmayinca tertemiz menuMenümü yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
Tavuk
Yoğurtlu kereviz salatası
Su:2lt
Spor:1 saat yürüyüş
@begum75
@MiuLego
Floweroflife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?