Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Niye az yiyon niyeee.kahvaltiyi gec yapmissin canim oglen yerine ara yapip 2 ogun yiyebilirdin.bi de aksam fasulye az olmus bi tabak ye sebzeden korkma :)

ben de geçmiş yıllarda muhabbet kuşu ve kaplumbağa besledim. öldüklerinde resmen cenaze töreni düzenledim. insanın içi gidiyor. ama biliyor musun köpek çok başka. daha büyük bir hayvan ve bunlara göre daha zeki olduğundan aranızdaki duygu bağı da daha farklı oluyor. üniversite de bir süre abimle yaşadım. köpeği vardı. kısa sürede öyle güzel bir bağ kurduk ki abim, bu benden çok seni seviyor dedi. evlenince eşi istemedi köpeği verdi başkasına. sonra duydum yurt dışına götürmüşler. ölmüştür. aklıma geldikçe hala içim gider çok sevimli bir dişi köpekti. cooker dı.

amarant kraker noliii acep
öğünler güzel beğendim afiyet olsun.yürüyüş de yapılmış yarasın

saol tatlım. onu ben yaptım. amaranthı öğüttüm un haline getirdim. amaranth, kinoa gibi bir tahıl. boyut olarak daha da minik. neyse içine yumurta kırdım, sarımsak rendesi, baharat, tuz ve az zeytinyağı. sonra incecik kağıt gibi düzleştirip tepside fırında pişirdim. kraker oldular.

Bu arada nerdeyse ayni boydayiz bende 77 ile baslamistim şimdi 65 lerdeyim ama yetmiyor

salı günü menüm

sabah 09.00
pankek (1 yumurta, 1 yk hindistancevizi unu, 1 tk haşhaş ezmesi)
peynir
6 zeytin
domates, biber, mor havuç

öğlen 13.15
yoğurt çorbası
1 yk pancar turşusu ve jalepino biber turşusu
biber
2 ceviz

ara 15.00
1 kuru kayısı
10 çiğ badem

akşam 19.15
avuç içi kadar tavuk
küçük kase salata (domates, avakado, kuzukulağı, marul, sumak,zeytinyağı, limon)

ara 21.15
1 küçük bardak kefir (zerdeçal,zencefil,tarçın)
2 çk şekersiz fıstık ezmesi

yatana kadar 2,5 lt su

30+20= 50 dk yürüyüş @MiuLego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…