Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin ... şükür geldin aramıza elif

Çok ilginç menüler tuketiyorsun, çok sağlıklı geliyor bana. Pankek tarifini ve avakadolu salata tarifini deniycem

Hayırdır canım niye uyuyorsun o kadar
Depresif takılıyodum bi kaç gündür, malipina nın pastaları sen gördün mu? Moralimi duzeltti
Napıyorsunuz kızlar.. yarın bizim oğlanın sınıfında piknik var .. top kekler yaptık fırının başında pişmesini bekliyorum .. sayılı yaptım bana yok :))
Eferim sen yemezsin ki zaten
Aynı boydayız ben de istiyom

dene canım çok güzel oluyor ve çok tok tutuyor. ve evet sağlıklılar
Özellikle avakadoyu diyete eklemeyi çok istiyorum ama her seferinde almayı unutuyorum fıstık ezmesini sen mi yaptın? Yoksa marka önerir mısın? Bayılırım ona da

Sen hasta değil miydin

İyi ki bugün geçmiş okumaya fırsatım olmadı. Yine bir sürü mesaj birikmiş. Bdv de ki konuya takıldım bir kaç sayfa, içim dağlandı
Küçük sonunda yaptı tuvaletini yine lavman yaptım onu yapmak zorunda olduğum için nefret ediyorum kendimden
Şükür uyuyabildi rahatça, yavrum sancıdan bütün gün sızıp uyandı sürekli.
Duşa giricem çok şükür. Sonra azcık kalmış şarjımla geçmişi okuycam bitene kadar

Özellikle avakadoyu diyete eklemeyi çok istiyorum ama her seferinde almayı unutuyorum fıstık ezmesini sen mi yaptın? Yoksa marka önerir mısın? Bayılırım ona da
ben yaptım. çiğ fıstıkları tefal actifry da 10-12 dk çevirdim. sıcakken hemen kabuklarını ayırıp rondoya attım. çevirdim. oldu mu sana fıstık ezmesi. enfes oluyor. ben içine hiçbir şey koymuyorum. böyle seviyorum. dışardan almana gerek yok. bu arada tefal actifry yoksa evde teflon tavada çevirirsin fıstıkları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…