- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Allah kolaylık versinIyiyim kuzum yorgunum..
Teyzelerim gelmeye başladı
40...
50...
60....
.
.
Inşallah daha yukari yaslar olmaz
Hoşgeldin ... şükür geldin aramıza elifAdınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...
Gelinlik hazır mı yoksa henüz o aşamaya gelmediniz mi
1.58 canımHoş geldin tekrardan canım.
Boy kaçtı45 kilo
evet haklısın canım. halam gelince kaçtım açıkçası. şimdi iyiyim ama. şu 75 i bir görsemBuradan kopunca diyet yapılmıyor1 gün kaçamak yapsak 2.gün yapmıyoruz En iyisi mola vermemek
Çok ilginç menüler tuketiyorsun, çok sağlıklı geliyor bana. Pankek tarifini ve avakadolu salata tarifini deniycemsalı günü menüm
sabah 09.00
pankek (1 yumurta, 1 yk hindistancevizi unu, 1 tk haşhaş ezmesi)
peynir
6 zeytin
domates, biber, mor havuç
öğlen 13.15
yoğurt çorbası
1 yk pancar turşusu ve jalepino biber turşusu
biber
2 ceviz
ara 15.00
1 kuru kayısı
10 çiğ badem
akşam 19.15
avuç içi kadar tavuk
küçük kase salata (domates, avakado, kuzukulağı, marul, sumak,zeytinyağı, limon)
ara 21.15
1 küçük bardak kefir (zerdeçal,zencefil,tarçın)
2 çk şekersiz fıstık ezmesi
yatana kadar 2,5 lt su
30+20= 50 dk yürüyüş @MiuLego
dene canım çok güzel oluyor ve çok tok tutuyor. ve evet sağlıklılarÇok ilginç menüler tuketiyorsun, çok sağlıklı geliyor bana. Pankek tarifini ve avakadolu salata tarifini deniycem
Depresif takılıyodum bi kaç gündür, malipina nın pastaları sen gördün mu? Moralimi duzelttiHayırdır canım niye uyuyorsun o kadar
Eferim sen yemezsin ki zatenNapıyorsunuz kızlar.. yarın bizim oğlanın sınıfında piknik var .. top kekler yaptık fırının başında pişmesini bekliyorum .. sayılı yaptım bana yok :))
Aynı boydayız ben de istiyom1.58 canım
Özellikle avakadoyu diyete eklemeyi çok istiyorum ama her seferinde almayı unutuyorumdene canım çok güzel oluyor ve çok tok tutuyor. ve evet sağlıklılar
Sen hasta değil miydinnehirnil111 sabahtan beri birşey yazacagim ama ne diye kafayı yedim sonunda aklıma geldi
Cumartesi sabahtan yürüyüşüm var sadece 30 dakika, pazar yok maalesef
Dunde 46 dakikalık leslie var. Bugünkü sporu birazdan karın çalıştıktan sonra toplu yazarım
Yok kız karıları gösteriyo
Ah whitem ah. Yaza kadar çalar bende. Yazın köklü bir değişim beni bekliyor, nasip. ..Bugün senin kafanda çalan şarkı benim kafamda eflal
Ayy ne bilim kız ugrarimYemek bölümüne gidip niye bana uğramıyorsun
ben yaptım. çiğ fıstıkları tefal actifry da 10-12 dk çevirdim. sıcakken hemen kabuklarını ayırıp rondoya attım. çevirdim. oldu mu sana fıstık ezmesi. enfes oluyor. ben içine hiçbir şey koymuyorum. böyle seviyorum. dışardan almana gerek yok. bu arada tefal actifry yoksa evde teflon tavada çevirirsin fıstıkları.Özellikle avakadoyu diyete eklemeyi çok istiyorum ama her seferinde almayı unutuyorumfıstık ezmesini sen mi yaptın? Yoksa marka önerir mısın? Bayılırım ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?