Aaaa eccük bakıştılar cilvelendiler..Bende izliyorum da romantik bişi göremedim :))
Hikmet ve ceyda süper romantzm kizzx )Bende izliyorum da romantik bişi göremedim :))
Ben sarpa taktım.. artıl Alp in sarp olduğu kesin..Aaaa eccük bakıştılar cilvelendiler..
Ağaçta baş harflerini gördüler daha ne olsun
Yarına yapıcam şeker yerine hurma koyup sabah kahvaltısına yerimHeptevafuk55 in suçu.. az şekerli az pirinçli öğlen yesen küçük bi kase..
He sorma onlar da bi alemHikmet ve ceyda süper romantzm kizzx )
Hikmet ve ceyda süper romantzm kizzx )
Yarına yapıcam şeker yerine hurma koyup sabah kahvaltısına yerim
Hayallere hayallerrr
Bu arada ben tevo’nun mesajı görmedim, telepatik olarak çekmiş canım
He valla 3 nokta inan ki... insan in sovesi gelio. O... demişim annaaaa. .. kocam yanında bi de. Adam şok !!! Ay agzimdan kaçtiİntihar etti kesin salak...
Hemen mutfağa koşup yapabilirsinTarif ister misin
Nieyse ceydaya hiç acımadım . LA duraydin oğluna bakydin. Bahar gibi ütü yapaydın . Evli adamla ... hele ki şu yaşlı yusufla. .. püf. Neyse . Tek izledgm dizi de.ormantizm dicekyin heralde
Öerak etme Esra yemem bu saatte yarın sabaha saklıyorumFloweroflife kesınlikle hayir
Fotonu görmek isterdimmmm hayalimdeki kilooooBu arada nerdeyse ayni boydayiz bende 77 ile baslamistim şimdi 65 lerdeyim ama yetmiyor
Ay çok üzüldüm . Allahım sağlık versin. Yavrularınâ bağışlasın .Kızlar resmen uykudan bayilmisim.yemekten sonra koltukta otururken yarim yamalak girmiaim sobra aman cocugun ilac saati gelsin sonra onu yatirinca onun yanina bayilip kalmisim kendi ilacim icin alarm caldi oyle kalktim salona geldim tekli koltukta tünemiş uyumusum yine.zar zor kalkip yarin.icin viseyler hazirladim az önce oglimu yedirdim simdi babasi havasini veriyo ben de direk yatis leslie yapacaktim guya oglani uyutunc yalan oldu.Yarin bosluksuz 9 saat derse gircem eve saglam gelirim umarim.Bi de bi akrabamiz kalp krizi gecirmis doktorlar umutsuz konusuyolarmis gencecik adam 3 cocugu var en kucugu daha 9 aylik.Rabbim cocuklarina bagislasin inşallah.
Bana müsade herkese iyi geceler
Spor bildirimi
15 dk bolgesel=45 puan
Fazlasi olamadi bugun
@MiuLegobegum75
Kız dizi o dizi, sakinNieyse ceydaya hiç acımadım . LA duraydin oğluna bakydin. Bahar gibi ütü yapaydın . Evli adamla ... hele ki şu yaşlı yusufla. .. püf. Neyse . Tek izledgm dizi de.bi de diriliş ertuğrul
Neden olmasın bi before after yaparim senin içinFotonu görmek isterdimmmm hayalimdeki kiloooo))
güzel olmasa hippo yer miÇayın yanına incir nasıl oluyo diye denedim bi daha denemem
Çok güzel oluyomuş
Saat 9da yedim
Cok tesekkürler tatlım..sonundaaa.şükürrHoşgeldin ... şükür geldin aramıza elif
Hayırlıolsun..mutlulukla giy..içine sinsin inş canım...
Mayıs da dikime başlancak ama model belli canım
Tabiki nerden yapılıyosa bi bakaym hemn yapmya calısayımAy nerde nerde ben ne kaçırdım?
Hoşgeldin aramıza
Bir de bir istekte bulunabilir miyim mahsuru yoksa avatar resmî koyar mısın vaktin olunca daha kişisel oluyor
Aaaölemi..senn brans neydi canımmm?Canimmmm hoşgeldin. .meslektasiz demek
GercektenmiiiiiiiNeden olmasın bi before after yaparim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?