Ben kahve ve çayın yanında hurma,incir,kayısı,üzüm hangisi olursa artık yerim.Diyette en güzel tatlıHee o yiyo de mi doğru. Herkes çayın yanına hurma incir yiyince bi deniyim dedim ama alışırsam kötü o yüzden bi daha yapmam
Yoksa takıma yaş kotası mı geldi
Ben emziriyorumHee o yiyo de mi doğru. Herkes çayın yanına hurma incir yiyince bi deniyim dedim ama alışırsam kötü o yüzden bi daha yapmam
İki kaşık yiyeceğim bir kaşığı yedim, arada çay içip ikinci kaşığı yetim, kalanı da sabaha..
Kesinlikle ya off kurumeyvesiz hayat düşünemiyorum artıkBen kahve ve çayın yanında hurma,incir,kayısı,üzüm hangisi olursa artık yerim.Diyette en güzel tatlı
Sankim bişe dedim ye anam afiyet bol süt olsunBen emziriyorum
Of ya bnde krizdeyimÜzülerek yazıyorum
3 hurma 1 kuru eriği sütle ve 1 kaşık pişmiş pirinçle karıştırdım sonra rondoda bir güzel çektim şu anda onu yiyiyorum
Dayanamadım
Kriz bu nevo ya, ama tadımlık yiyiyorum şimdi(saat 22.00)Ama bu saatte olmazÖğle yeseydin
Hee güzel oluyo da bizm çay saati geç saatte oluyo. Yaramaz o saatte banaBen kahve ve çayın yanında hurma,incir,kayısı,üzüm hangisi olursa artık yerim.Diyette en güzel tatlı
Akşam daha yeni başladı burda..Of ya bnde krizdeyimreglmin 1.günü zor tutuyorum kendimi sabah olsun hurma yicemm
Acck daha dayanaydin kiz ne kaldiki zabaha surda
Aboo orda daha baya erkenmis kızAkşam daha yeni başladı burda..
Ben geriden geliyorum saat 22.00 Burada.
Sen yeme
Benim de ilk gün
Hadi siz reglsiniz, bana noluyo onu anlamadım çok tatlı çekiyo canım bu aralarOf ya bnde krizdeyimreglmin 1.günü zor tutuyorum kendimi sabah olsun hurma yicemm
Acck daha dayanaydin kiz ne kaldiki zabaha surda
Tamam yiyebilirsin ama bu saatte olmaz.Onun yerine 1 bardak tarçınlı süt içseydin.İki kaşık yiyeceğim bir kaşığı yedim, arada çay içip ikinci kaşığı yetim, kalanı da sabaha..
Regl tatlı krizindeyim çok çık fena, en sağlıklı böyle atlatırım gibi geldi
Lütfen o oyle olmayacakFlavır krizde
Flavır krizde
Flavır krizde
Flavır fenalarda
Heehheeee
KabakBuarada kızlar ya sebze uemeği olarak pırasa ve karnıbahar dışında ne yapabilirim yaa???akıl verin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?