- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Heeee tamam birdahakine yulaf kepeği ile denerimyok kız yulaf ezmesi koyuyordum ben. Ama genelde kahvaltı ya da öğlen yiyorum. Gece yemedim hiç
Kırdıysam kusura bakma bonus bu ara düşünceleri yazıya dökmek ye sıkınti yaşıyorum derdim inan ki süre o bu şu değil kısacası artık senin 9 lardan 8 görmek isteme cabam diyeyimmmm
Amiin inşaAllahBiliyorum vaytkırmıyorsun beni sıkıntın var okuyorum çok üzülüyorum ayrıntısını bilmiyorum tabi ama az çok tahmin ediyorum. Birimizin canı sıkkın olsa diğerimize yetiyo zaten.
Allahım hepimizin hanesine kalbine huzur versin.
Yapar miyiz
Geçmiş olsun canım, allah çocuklarına bağışlasınKızlar resmen uykudan bayilmisim.yemekten sonra koltukta otururken yarim yamalak girmiaim sobra aman cocugun ilac saati gelsin sonra onu yatirinca onun yanina bayilip kalmisim kendi ilacim icin alarm caldi oyle kalktim salona geldim tekli koltukta tünemiş uyumusum yine.zar zor kalkip yarin.icin viseyler hazirladim az önce oglimu yedirdim simdi babasi havasini veriyo ben de direk yatis leslie yapacaktim guya oglani uyutunc yalan oldu.Yarin bosluksuz 9 saat derse gircem eve saglam gelirim umarim.Bi de bi akrabamiz kalp krizi gecirmis doktorlar umutsuz konusuyolarmis gencecik adam 3 cocugu var en kucugu daha 9 aylik.Rabbim cocuklarina bagislasin inşallah.
Bana müsade herkese iyi geceler
Spor bildirimi
15 dk bolgesel=45 puan
Fazlasi olamadi bugun
@MiuLego @begum75
Tatlı krizindeyim allahımmmmm
Ay duvarları kemireceğim tatlı olsalar
Tatlı
Tatlı
İki hurma bir erik kurusu yesem bişey olmaz bence
Yoksa iş başka konulara gidecek en son elime Nutella kavanozu alıp bıraktım
Iyi atlatmışsın canımÜzülerek yazıyorum
3 hurma 1 kuru eriği sütle ve 1 kaşık pişmiş pirinçle karıştırdım sonra rondoda bir güzel çektim şu anda onu yiyiyorum
Dayanamadım
Hippo emziriyor
Hippo emziriyor
Hippo emziriyor
Hippo emziriyor
Hippo emziriyor
Hippo emziriyor
daha da duymadıysanız @hippotalamus
Gunaydin kalbimin kraliçesiGünaydııın
Hazırlanıp işe gitmece. Sonra menülere hemeeeeen bakmacabakalım dünneler yenilmiş.
Son 2 güne girdik kızlar en hafif menüler olsun
Karbon olmasın
Ne güzel bir günaydın mesajıGunaydin kalbimin kraliçesi
Benimki de önce minoştu mirladı falan alma kan alma kısmına gelince 4 kişi zor tuttuk..
Bir başladı bağırmaya delü sanki kesiyoruz, dili dişarı çıkardı 20 dakika boyunca çığlık attı kuzum benim ya sonra da sağa sola tısladı..
Neyse ki iyileşmiş birşey çıkmadı
Konyakk kuzum konyakım kullanıcı adını değiştirmişsin. Kepin gelecek merak etme. Seninle aynı isimde konya42 olarak başka kullanıvı varmış karışmış. Sonra düzeltmemesajı atıldı. Sonra da kullanıcı adını değiştirmişsin şimdi. Bir daha atıldı düzeltme mesajı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?