O benim de oluyorNevo benim canım hep cıslı coslu şeyler çekiyo bu ara yaahamur işi yani
Fellah köftesi bulgur ödem yaparFellah köftesine bakayım ben de
Yeni tarif lazım hep et atıyorum fırına böyyk geldi
Benim hamur işi çekmşyor, göz görmeyince istemiyor herhaldeO benim de oluyorTatlı değil ama hamur işi Ama yemeyeceğim .İstediğim kiloya düşünce haftada bir yaparım diyorum
O benim de oluyorTatlı değil ama hamur işi Ama yemeyeceğim .İstediğim kiloya düşünce haftada bir yaparım diyorum
Karnıbahar bende ödem yapıyo seni bilmiyorum cnm..Buarada kızlar ya sebze uemeği olarak pırasa ve karnıbahar dışında ne yapabilirim yaa???akıl verin. ..
TühFellah köftesi bulgur ödem yapar
Sus kız kurabiye bisküvi canavarı seniHamura hayır
Şıhıl mahşi de var çok güzel oluyo ama kabakları oyup kızartıyosun. Aslında fırında az yağla pişirip denemek lazım ama küçük kabak için yazın gelmesi lazım. Yaza deniyim olmazsa.Şıh mualla miayyy ilk defa duyuyorum bu yemek.ismini ne değişik ismi var kz
Geçmiş olsun kuzum gelsin de insin hemen inşallahKızlar ben regl oldum sayılır .. kıvranmaya başladım.. olsam da ödem gitse..
Yoğunum bu ara dersler mersler gelemiyorum. Uyumuşum. Su içmeye diye kalktım uykum kaçtı
Sus kız kurabiye bisküvi canavarı seni
İğde senin yalancı muhallebi tarifine benzer bişey yaptım tatlı krizi içinYoğunum bu ara dersler mersler gelemiyorum. Uyumuşum. Su içmeye diye kalktım uykum kaçtı
Merak etme, dipçik gibi olurum benKız bişi yememişsin.. nasıl iyileşiceksin??
Çok güzel oluyo :)) sarımsaklı yoğurt bikaç ceviz.. yerken ağzıma kıtır kıtır geliyo yaa.. seviyorum öle..
Açım zaten, çok açım hemdeAmaninnn şu An aç olmalisiinnn
Ben pirinç koymuyordumİğde senin yalancı muhallebi tarifine benzer bişey yaptım tatlı krizi için
Çok güzel oldu
Benimki de önce minoştu mirladı falan alma kan alma kısmına gelince 4 kişi zor tuttuk..Benimkiler evde ne kadar yalakaysa veterinerde o kadar manyaklar. Aynı veteriner samimi arkadaşım evde deli gibi minciriyor ses çıkarmıyor zibidiler
Un koyuyordun ama accık sankiBen pirinç koymuyordum
yok kız yulaf ezmesi koyuyordum ben. Ama genelde kahvaltı ya da öğlen yiyorum. Gece yemedim hiçUn koyuyordun ama accık sanki
Ben de onun yerine pirinç koydum kıvamı artsın diye olmamış mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?