- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Kvalideme gittm yazacaktm geri.silinmisBu günkü spor
3 mil leslie = 135
15 dk bölgesel = 45
400 ip = 80
7 dk hizli yürüyüşte var gittimonuda sayiyozmu
=260 puan
@MiuLegonehirnil111
Tarçın tansiyonumu düşürüyor canım hele bu saatte regl öncesi bitirir beni..Tamam yiyebilirsin ama bu saatte olmaz.Onun yerine 1 bardak tarçınlı süt içseydin.
Etiketlemesene ben onu öyle seviyorum
Aynen o bizim abur cuburumuzKesinlikle ya off kurumeyvesiz hayat düşünemiyorum artık
Bahanesi hemen hazırTarçın tansiyonumu düşürüyor canım hele bu saatte regl öncesi bitirir beni..
Lütfen o oyle olmayacak
Burada saat daha 22
Burada saat daha 22
Burada saat daha 22
Burada saat daha 22
Burada saat daha 22
Burada saat daha 22
Zaten hiç güzel olmuyorHee güzel oluyo da bizm çay saati geç saatte oluyo. Yaramaz o saatte bana
Bende yapaym güzel olur gbiKabak
Bitir bir tarif vermişti bana çok da güzel olmuştu
Kabağı rendele, içime beyaz peynir, yumurta koy biraz da yeşil doğal, maydanoz fırına at
Hatta ben de yapayım yaw aklıma iyi geldi
Yok bu bahane değil acı tecrübeyle sabit bir gerçekBahanesi hemen hazır
Benden küçük ama ben genç görünüyorumEtiketlemesene ben onu öyle seviyorum
Neyse telafi edersinYok bu bahane değil acı tecrübeyle sabit bir gerçek
Birkaç ay önce öok kötü olmuştum
Allah göstermesin bir daha
İyi gecelerBen yatıyorum
valla eğlendim hee en çok da esrayla
Iyi geceler minnoslar
Kapuska olur, mevsim dışı sebze tüketiyo musun bilmmiyorum patlıcan ya da kabak oturtma olur. Patlıcanları az yağlayıp fırına verip onla imambayıldı yapabilirsin. Şıh mualla yapabilirsin ıspanak kavurabilirsin ya da fellah köftesi yapabilirsin bol ıspanaklıBuarada kızlar ya sebze uemeği olarak pırasa ve karnıbahar dışında ne yapabilirim yaa???akıl verin. ..
Iyi gecelerBen yatıyorum
valla eğlendim hee en çok da esrayla
Iyi geceler minnoslar
Nevo benim canım hep cıslı coslu şeyler çekiyo bu ara yaaZaten hiç güzel olmuyor
Şıh mualla miKapuska olur, mevsim dışı sebze tüketiyo musun bilmmiyorum patlıcan ya da kabak oturtma olur. Patlıcanları az yağlayıp fırına verip onla imambayıldı yapabilirsin. Şıh mualla yapabilirsin ıspanak kavurabilirsin ya da fellah köftesi yapabilirsin bol ıspanaklı
Hamura hayırNevo benim canım hep cıslı coslu şeyler çekiyo bu ara yaahamur işi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?