- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
:) e hani sen formu bile doldurmadın başlangıç tarihini kilonu vs bile alamadıkAaa bennnnnnnn varım yaaaa
günaydınGüü nayyyy dınnnn laarrrr
yaaa ciddi misinBu arada ben bugun tartida 15 yildir gormedigim bi sayi gördüm aglayacaktim
7. TakımdanKonyakk 8 haftada 16,3 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için tıklayınız.
2002 eylulde liseye basladigimda 55tim 2003 haziranda 65 le ciktim 10 kilo aldim ve o gun bugundur hep o civarda dolastim.en son da 2014 subatinda(nişan zamani)60.9 gormustumyaaa ciddi misin
ay çok duygulandım ben de şimdi
yaşasın be
Al Kuzu senin olsun, ben daha bebik doğurmadım, doğursam benimkide kalınlaşır
Bu arada ben bugun tartida 15 yildir gormedigim bi sayi gördüm aglayacaktim
cumaya bunu kutlamayalım mı bernaaa2002 eylulde liseye basladigimda 55tim 2003 haziranda 65 le ciktim 10 kilo aldim ve o gun bugundur hep o civarda dolastim.en son da 2014 subatinda(nişan zamani)60.9 gormustum
Ay ben konyakcigimin o kadar cok kilo verdigini hic farketmemisim haftada 2 gibi bi ortalama mukemmel yaa.kocaman tebrikler kızlar
mezuniyetleriniz hayırlı olsun, kilolarınız hep bu civarlarda kalsın inşallah
Seabahar ellerinize sağlık, teşekkür ederiz..
gördüm SENDEN ÇOOOK VAAAR@MiuLego sen benim esraya gönderdiğim şarkıyı gordun mu :) etiketlediydim seni
Bence de canım geçmek istiyorsan saldırmalısın bugün Çarşamba gerçi sen dün de yapmışsındır eminimSuan bir habibteyi gecmem lazim o grup birinciligime engel. Bu aksam onu bir gecim bakim
Nehircim nilcim yaa bu yeni puanlamayı anlamadım ben ama cumadan beri ben söylim sana standart çünkü 1 saat bölgesel egzersiz(üst bacak ve karın) 30 dk koşu ama nasıl hesaplıcam bilemedim
AYNEN öyle canom ben de karnesini inceliyordum.. 7 haftalık bir sürede maşallahı varAy ben konyakcigimin o kadar cok kilo verdigini hic farketmemisim haftada 2 gibi bi ortalama mukemmel yaa.
Kutlayalim bebegimmm cumartesi regl olcamcunaya kadar sismezsem kutlayalimcumaya bunu kutlamayalım mı bernaaa
hiçbişey olmaz senin meta ile biz iyi anlaşıyoruzKutlayalim bebegimmm cumartesi regl olcamcunaya kadar sismezsem kutlayalim
Gerci ben regl oncesi hic buyuk bi sislikle gelmedim.Simdi kendimi nazar etmeyeyim de
Canim elif dun formu sayfaya gonderdi***10. TAKIM 465. ETAP*** DÖRDÜNCÜ
elfkkk(66.5/67.1/+0.6/%-0.90)kendi isteği ile ayrıldı
elfkkk canım senin geçmişe baktım en son bu var doğru mudur? 465. etapta kendi isteğin ile 10. takım listesinden ayrılmışsın.. 15 Mayıs 2016'da..
KARAR DEFTERİ der ki;
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Senin 6 ayı geçtiği için yeni üye olarak işlem yapabilyoruz. 2 hafta deneme süren var en az! sonrasında paylaşımların yeterli menülerin düzenli kilo verişin istikrarlı ise; yani içime sinerse eğer takıma da adapte olursa liste olabilir..
bakalım zaman ne gösterecek..
deneme süren 1. sayfadaki formu doldurduğunda başlayacak..
ve hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?