- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Ayy yaptım suprr popişiminden alsamda nefesı yaptım simdi süt içicem 1 bardaksadece jillian evet başka bişey yok :)
harika haber kitap okumak ruhun detoksu gibi
kuzum izlesene. com da var jillian 1-2-3
youtube da yok
koptum
Tekrar okuyorum mesajlarınıya kuzucum türkanım bak başka birşeye gerek yok
şu jillianı 30 gün boyunca aksatmadan yapsan inanılmaz fark edecek
o tüm vücut çalıştırıyor
tam senin istediğin şey
level 1-2-3 bitince de yeni (çok daha zoru) bir jillian videosu söylicem sana .. böylece şiddeti giderek artan ama tüm vücudu çalıştıran kas yapıcı çalışman olacak.
Biliyorum kuzucum da sıkıldım diyetten gerçekten. Yumurta yemekten de sıkıldım.ben iyi olurum sen de iyi ol canım
gel burda her gün menü spor ver
içim acıyor diyetten uzaklaştık diyince siz
biz tekrar almak için kilo vermedik kajum..
Aç olabilirim, diyet topiğinde aç olmayan var mı ki ayolAçmısın sen fılavırgerçek çiçek la onlar
Migrosa bak bir canımSagol canım bizim bildigimiz market markalarinda yok heralde boyle bisey sipariş etmek lazim :)
HaahhaaaaMinnoş anneye çekmiş
Benim 3.5 kiloluk olan babasının Kızı
5.5 kiloluk olan anasının kızı diye seviliyor evde
Haahhaaaa
Benim diğeri de 6,5 kilo
İkisi de benim
Köpüş 40 kiloyu geçti
O da benim
Daha sağlıklı bi alternatif var mi?Kizlar şimdi 1 kase manti corbasi icsem nolur????????? Aksami hafif tutsam
Yürü be hippoKızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
Kız o kadar ısrar ettiler ki.. en son eve yolladılar.. oğlumu bekliyorum gelsin ona yediricem.Yürü be hippo
ProfiterolmuKızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
Maşallah kuzumaKız o kadar ısrar ettiler ki.. en son eve yolladılar.. oğlumu bekliyorum gelsin ona yediricem.
Hiç sevmem...Ben de adaçayı içiyorum hem boğaz hem adet için
Maalesef yok hepfimDaha sağlıklı bi alternatif var mi?
AynenHiç sevmem...
16 kilo daha geç gider nolcakKizlar şimdi 1 kase manti corbasi icsem nolur????????? Aksami hafif tutsam
Seni kocaman alkisliyorum hippoooooKızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
Mantisindan 1 kaşık koy gerisi suyu olsun, eğilip çorbana bakmaz herhalde eşinMaalesef yok hepfimcorba kötü olacak icmezsem esimde icmez smdi
Napcm bilmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?