- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Dengelerim insaAllah ogrtmenm vurmaDaha bu sabah kaptan sana listeye hazirlan demedi mi boyle mi hazirlaniyon
çok çok güzel ya maşallahSerra de estrella diye bir Portekiz cinsi
Böyle bişey
Eki Görüntüle 2120507
İlk aldığımızda da böyleydi şapşik
Eki Görüntüle 2120511
harikasın be can hippoKızlar komşuya halama çıktım.. kahve ile profiterol ikram ettiler ki en sevdiğim tatlı sayılır.. kahve içmiyim dedim malum regl kesiyo.. tatlıyı da yemiyim diyetteyim dedim.. çubuk tarçını kaynar suya koyduk onu içtim ..
oh şifa olsun kuzucuğumaBen de adaçayı içiyorum hem boğaz hem adet için
ay ne güzel şeyler duyuyorum ayyyyyyyyyy@MiuLego
Sabah tartıda güzel bir rakam gördüm
Regl ödemleri iniyor hissediyorum
Bügün belim de iyi tempolu yürüyüş yapacağım parkta, koşu için daha tam iyileşmedim, ip de atlamaya çalışıcam
Bir de sabah karın kaslarımı gördüm sanki hafiften
@MiuLego kaptanim dün gece 2 kalktım kendimle mucadmüc Edip yattım 3.5 yine uyandım fakat busefer yenik düştü m kaçırdım
Bununla cidfi mücadele etmem gerek
Kız maşallah büyük bi köpekmis 40 kilo fazla değilSerra de estrella diye bir Portekiz cinsi
Böyle bişey
Eki Görüntüle 2120507
İlk aldığımızda da böyleydi şapşik
Eki Görüntüle 2120511
gülme2 kasik mantili yerinden 4 kasikta suyundan koydm minnack kase ictm
Ama bisey dha yaptm
5 kasik yogurda 1 kasik burgur pilavida karstrdm yedm
Aksam sadece yogurt yiyim ben
Bizimki değil bu ama bizim şapşik de çok benzeri, telde fazla foto yok köpüşün..çok çok güzel ya maşallah
2 gun once yapmstm corbayi diyete başlamadan oncegülme
mantı çorbası neden yapılıyor o evde???
çarşamba perşembe biz karbon tüketmiyoruz melek.. bir sonraki öğünü hafif tutarım aman yarın telafi ederim demeler bizi hep zarar soktu zaten.. az olması umrumda depğil.. bu kafada bitmemiş demektir üzen o.. o disiplini edinmek lazım kendi içimizde.. ve ayrıca bizim midemiz çöplük değil.. çöpe gitmesin diye mideye göndermek doğru değil.. en kötü bir kaba koyarsın sokak hayvanları yer..
Evet hala şapşik bir de küçük emrah kaşları varKız maşallah büyük bi köpekmis 40 kilo fazla değilyawru hali çok şapşik
Bizim çoban köpeklerine benziyorEvet hala şapşik bir de küçük emrah kaşları var
Büyük ya dışarı çıkarınca ayrı bir havam oluyor böyle gangster gibi geziyorum
Tek sorun yemek pişirmek, premses köpek maması yemiyor, her iki günde bir yemek pişiriyorum, benden çok yiyiyor şu anda
tamam alışma sürecin bu diyelim2 gun once yapmstm corbayi diyete başlamadan once
Haklısın mium bidaha olmicak söz
ay ben yaptım ve çok sevdim.. çok da tok tutuyor beni hemKızlar bişey diyeceğim şu ceviz suyu ve kayısı suyu çok işe yarıyor sanırım
İyice bir araştırayım zararı var mı diye ama hem kilo verdirmede hem de wc konusunda aşırı çok başarılı gibi geldi bana..
Evet o da çoban köpeği zaten.Bizim çoban köpeklerine benziyor
Eki Görüntüle 2120532
Çok severim Ben, hakketen ayrı bi havaları var sipalarin:)
Evet ben de çok sevdimtamam alışma sürecin bu diyelim
ay ben yaptım ve çok sevdim.. çok da tok tutuyor beni hem
aha benimki
bilmiyorum ya zararlı lafları sonradan çıktı.. önceden de hep çok faydalı diyorlardı. anlamadım ki ben neye inanacağızEvet ben de çok sevdim
Mali zararlı demişti aradım taradım nette bulamadım zararını, sabahları çok iyi geldi bana, dediğin gibi tok tutuyor çok
ekmek arası çiğ köfte
Whiteblacklife vayta derdimi anlatırken ben
Ay aynen insan neye inanacağını şaşırıyor ama ben kendimi dinliyorum bana baya faydası oldu, bir de kolesterol düşürücü etkisi varmış, o da artı benim için..ben çok bekletmiyorum gece 12.00 gibi koyup sabah 9-10 gibi içiyorum, belki çok bekleyince toksik etkisi oluyordur falan diyebilmiyorum ya zararlı lafları sonradan çıktı.. önceden de hep çok faydalı diyorlardı. anlamadım ki ben neye inanacağız
Listede olmasam yerdim valla :)) ama herkes açken bende yiyemem.. üstelik henüz istediğim eksiyi görmedim..harikasın be can hippo
oh şifa olsun kuzucuğuma
ay ne güzel şeyler duyuyorum ayyyyyyyyyy
fatmam canım sendeki en büyük sorun bu zaten.. gece yemeleri.. bunu nasıl çözeriz onu bulmalıyız..
var mı fikrin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?