- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sagol fitimmmmmValla bende yenı basladım ama hep yapanların yorumlarını okudum baya baya ıncelme kilo verme var
gülme gız
Ooooooo kavuştuk o zaman deseneeeeelfkkk hemseriymisiz gubduz gördüm de yazamadim.ilk defa denk geldim burada trabzonluya :)
Kıskanma bakayım sen
üst msj
Gel bakayım selvi boylum al yazmalimkıskanma kız seninki de yakında gelir azcik kilon var verilecek
Anaç tavuğum benim napion?çocuk bana çekerse ben de çok yorulurum kesin
Acccuk duş aldımYenimi uyandin kız
çocuk bana çekerse ben de çok yorulurum kesin
Oh sulu sulu öperim kiIvet
Esra yok beni öpebilirsin
Hayırdır kuzu ne raporu?
TürkanValla bende yenı basladım ama hep yapanların yorumlarını okudum baya baya ıncelme kilo verme var
He kız Türkankız sguat girl sen bizim candysugar türkan mısın
sensin tavukAnaç tavuğum benim napion?
Bak bana aylardır burda takılıyorum daha listeye giremedimEee 7. Takım listesine girmek her babayiğidin hakkı değil keşfetmedim sanmayınelimden gelenn en iyisini yapcam veeeee basarcm inş
Bana çekerse ben ayvayı yedim
Oh sulu sulu öperim ki
Hayırdır kuzu ne raporu?
Bugün gorusemedik
Türkan
Hahaa benimki de öyle uyuyor, kucağında laptopla, ben de üstüne battaniye atıyorum sen de öyle yap uyanıp geliyor zaten ben yatıncasensin tavuk
napim uykum geldi yatsam mı yatmasam mı diye düşünüyom.herif çekyatta sızdı iki saat onu uyandırmayla uğraşcam hiç halim yok
te allaam yalebbim bari söyle ben türkanım diyeHe kız Türkan
Ölemi..ben cuma diye tahmin ediyodum..o zaman ilk menümü yazaym bendetakıma alındığın gün iki haftalık süren başlıyo canım.yani dün geldin sanırım dünden başladı süren
takıma alındığın gün iki haftalık süren başlıyo canım.yani dün geldin sanırım dünden başladı süren[/QUOTE
Öğrendiler ne? Biliyoduk zatenSorma ya yaşımı ogrendiler
Sataş canum benimsana sataşıyodum az önce
bugünkü menünü yaz miuyu etiketle sabah yorumlar zaten o canımÖlemi..ben cuma diye tahmin ediyodum..o zaman ilk menümü yazaym bende
Sagol fitimmmmm
Oo ne isler
Sihhatler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?