yok yok istiyom.eskiden hiç istemiyodum.geçen komşuya indim üç tane bebe vardı.evin neşesi ya çocuklar onu anladım.oynicam ben onla hepYap yap dunyanin en güzel seyi
Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah
KonuşalımSen bana savaş baltasimi çıkarıyorsun, yan odada konuşalım bunu
Hem ben mezunum kepimi kıskandın mi
Allah hepinize ağız tadı versin inşallah.olsun arıza olsunHerseyleri agriza ondan
Aynen annenin oyuncagi oluyoyok yok istiyom.eskiden hiç istemiyodum.geçen komşuya indim üç tane bebe vardı.evin neşesi ya çocuklar onu anladım.oynicam ben onla hep
@Floweroflife nerdesin ay çöreem
Gel bakayım selvi boylum al yazmalimKonuşalım
Kıskanmadım nerden çıkardın
Hımmm barışabilirim
çocuk bana çekerse ben de çok yorulurum kesinAynen annenin oyuncagi oluyo
Amma azck yorucu bi oyuncak
@MiuLego@Kazen Bey,
Takım listemiz aşağıdaki gibidir. Şimdiden teşekkürler..
Kaptan: @MiuLego
Kaptan Yardımcıları:
@begum75
@nehirnil111
@Whiteblacklife
Takım Üyeleri:
@Ausencia
@matematik61
malipina
@Ytmz
@Konya 42
@Esra_4378
@HAbibte
@Lunya
@Sidelya95
tevafuk55
@hippotalamus
@vorones
@masumm
@Antepia27
@Cutemom007
Ahu060812
@ErSeSi
@60kiloyum
@Bonus
@deynepnaz
@Nevreste
@cakil80
@Floweroflife
@Kajupi
@Donna_salut
@zeynepleyya
Melegiimm22
@Storm-
@YaKaMoZz-z
@CocoChanelmademoiselle
@igdedali
hepfit
@Portakal Sulu Ordek
@Sguat girls
@suspushanimcim
@Efser
@Lee_shin_mee
@nar_cicegim
@CocoChanelmademoiselle
@ecemavi
@GunesinKizi35
üst msj
Gel bakayım selvi boylum al yazmalimkıskanma kız seninki de yakında gelir azcik kilon var verilecek
kız deliHımmm barışabilirim
Beni aldatsanda bana da ilgi göster kıskanırım
InşaAllah inşaAllah kuzm Rabbim en kisa zamanda hayırlı haberi almayi nasip eder inşaAllahAllah hepinize ağız tadı versin inşallah.olsun arıza olsun
Allah razı olsun kuzum inşallah.o günler gelsin ben de yazarım uyumuyooo diyeInşaAllah inşaAllah kuzm Rabbim en kisa zamanda hayırlı haberi almayi nasip eder inşaAllah
Bizde dezze olurz
Cunyir maliçocuk bana çekerse ben de çok yorulurum kesin
InşaAllah inşaAllahAllah razı olsun kuzum inşallah.o günler gelsin ben de yazarım uyumuyooo diye
Gel bakayım selvi boylum al yazmalimkıskanma kız seninki de yakında gelir azcik kilon var verilecek
yok kız o çok sever çocukları.kalabalık ailede büyümüş.sülalesi de çok kalabalık.curcunayı sever yani.onlar kavga etsin çığlık atsın oynasın ben zevkle izlerim onları diyoCunyir mali
Babayi yersiniz siz adami evden kacirirsnz
bı jillian ı sıkılaşmak dısında zayflmk icinde yapabiliyomuyuz ki yaaa???Jıllıan la İlgili baya jyı yazılar okuyorum
ben dd ebli 1 cocuk annesi ama yas30 meleğim benim....Ayyy yaşıma yakin biri sukur
Evli 1 cocuk annesi
Baykusumun yanına kep ne kaa yakışır
Heeyyyyy @tevafuk55 hani bana bi sözün vardıya hani bekliyodumda hani
Di mi @Esra_4378yoksa bu hafta 5 kilo verip mezun mu oluyirum
@MiuLego
@Ytmz me güzel kilo vermişşsin sen öle ya harikasın MaşAllah kuzummmmyidiiimm
cok gecmiş olsunnnnnn canım dikkat et ..geçmiş olsun kuzum çarpıntın mı var
Ya kuzularrrr bu detoksla verilen kilolar snra geri alınmıyomu varmı trcrübrli hatunlar içimizde????bilmiyomki detoks düşünüyodum ama daha cuma yaptım pattis detoksunu çok sık yapmak zarar verir die düşünüyom.dukan şeysine abanayım diyorum
Ayyyy ben tarif ettgnz kabak yemegnı yaptm hem cok basit hem cok lezizzzzBende napacam bilmiyorum ama akşama kabak yiyebilirim. Gündüz de en sagliililarindan
canım sende mi öğretmendin?????İşte çiğ fındık beyaz leblebi biraz masum Die aldimdi bitsin almicam artık yà da beyaz leblebi yi sabah okula gidince yesem ii olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?