Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonus... inan ki üzüldüm yaa.. kendine ne garezin var.. bak kaç zamandır zayıflama topiğindesin.. şu am eminim yediğin hiç bir cıss seni mutlu etmiyor .. vicdan azabı olarak geri dönüyor sana.. eminim.. biliyorum .. kendimden biliyorum ..
Artık dur demenin vakti geçmedi mi

Yok yemek yerim onuda 8 gibi yerim.

Yoğurt kürü haftada 2 kere 15 gün yada 1 ay yapılsa iyi aslında. Yağ yakıcı bi kür yapanlara baya faydası oluyomuş. Üstünede bol su içilcek suyla atılsınn diye

Maydanoz kürüne başladım bügün asıl o çok önemli epeydir istiyodum baharı bekliyodum. Bırakmamam lazım yediklerimde temiz olursa daha iyi arınır vucudum.
15 gün yapıp 5 gün ara verip tekrar 15 gün yapılcakmış.

Bende üzüldüm hippo bazen hiç kurtulamıycam bu çukurdan gibi hissediyorum.
Cıs yeseydim keşke derdimki bir dilim şundan yedim ne olduğu belli olurdu.

Anca şimdi bi şişkinlik hissettim. Doymadıkça sinirim bozuluyo. Ya az fazla yesem şiştim yazıyodum bem

İlk 1 hafta sık kendini hiç cıss yeme gör bal ikinci hafta kendin istemiceksin ama 1 hafta sık..

kıbrıstayım kuzum.burda normal kış saati uygulamasına geçtik şükür.geriden geliyoz
He yine de saat 1 sabah değil
Elhamdulillah doydum gene

Terk etmedim kuzum ya olurmu öyle şey hic
ama gelmiyorsun ki hiç unuttun sanıyorum ben
geçek mi yan odaya bi ödülü hakettim bence
tamam olar hangi yan odaya peki
bonusum olabilir
tamam yedin kahverengi ekmeği sen
eyvallah
ama daha kocaaa bir gün var
telafi edilmez mi?

edilir kuzucum
bol su iç
akşamı da hafif geçir

gece de 22:00 gibi yoğurt ve meyve ye emi canom

kıskandığın yerler nereleri

oy kurban olduğum

oy balımmm akşam bi yoğurt çorbası mı yapsan kuzucum çok aç kalacaksın sanki.. meyveyi bırakma tespitin de iyi.. kendini analiz etmişsin sonuçta..

Günaydın hatunlar

Hepinize hayırlı bir gün dilerim

Ben bugün biraz yoğunum arada girmeye çalışıcam

günaydın portugallarden fılavııır

seni görünce mutlu oluyorum ne var

Allasen yapma şu yemekleri...

yapıcam

Seni çok takdir ediyorum biliyosun dimi berna

Hu hu bı tane şahane menü gördü gözüm sanki bakayım bı daha evet evet bu menü şahane bayıldım yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…