- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bonus... inan ki üzüldüm yaa.. kendine ne garezin var.. bak kaç zamandır zayıflama topiğindesin.. şu am eminim yediğin hiç bir cıss seni mutlu etmiyor .. vicdan azabı olarak geri dönüyor sana.. eminim.. biliyorum .. kendimden biliyorum ..@malipina dukan çayı yapim bende. İçeyim bol bol. Napim başka
Bazen stresten yeriz ya bazende doyma hissim gidiyor ya mümkün değil hissetmiyorum doyduğumu.
Akşamada baharatım varsa yoğurt kürümü yapsam
Ödemleri beyninde patlayasıca bonus
biliyom o duyguları kuzum ara ara hala bana da oluyo.karnın doysa ruhun doymuyo .öyle olunca meyve yiyorum ben en şekerlilerinden.zarar verecekse bari meyve zarar versin diyorum.
dukan iç ben de içiyorum dünden beri.akşamı da hafif geçir en azından.sadece baharatlı yoğurt yersen dayanabilecek misin.acıkırsın çünkü.acıkırsan yine mutfağa koşmayasın sonra.
Bende üzüldüm hippo bazen hiç kurtulamıycam bu çukurdan gibi hissediyorum.Bonus... inan ki üzüldüm yaa.. kendine ne garezin var.. bak kaç zamandır zayıflama topiğindesin.. şu am eminim yediğin hiç bir cıss seni mutlu etmiyor .. vicdan azabı olarak geri dönüyor sana.. eminim.. biliyorum .. kendimden biliyorum ..
Artık dur demenin vakti geçmedi mi
İlk 1 hafta sık kendini hiç cıss yeme gör bal ikinci hafta kendin istemiceksin ama 1 hafta sık..Bende üzüldüm hippo bazen hiç kurtulamıycam bu çukurdan gibi hissediyorum.
Cıs yeseydim keşke derdimki bir dilim şundan yedim ne olduğu belli olurdu.
Anca şimdi bi şişkinlik hissettim. Doymadıkça sinirim bozuluyo. Ya az fazla yesem şiştim yazıyodum bem
Efendim kuzum
Allasen yapma şu yemekleri...acıktınız mııııııı
miu sizi hep düşünür
hele ki kutsal perşembeleri her türlü düşünür
işte geld yemekler
buyurusunlaaar
Eki Görüntüle 2121003 Eki Görüntüle 2121004 Eki Görüntüle 2121005 Eki Görüntüle 2121006 Eki Görüntüle 2121007 Eki Görüntüle 2121003 Eki Görüntüle 2121004 Eki Görüntüle 2121005 Eki Görüntüle 2121006 Eki Görüntüle 2121007
He yine de saat 1 sabah değilkıbrıstayım kuzum.burda normal kış saati uygulamasına geçtik şükür.geriden geliyoz
Elhamdulillah doydum geneacıktınız mııııııı
miu sizi hep düşünür
hele ki kutsal perşembeleri her türlü düşünür
işte geld yemekler
buyurusunlaaar
Eki Görüntüle 2121003 Eki Görüntüle 2121004 Eki Görüntüle 2121005 Eki Görüntüle 2121006 Eki Görüntüle 2121007 Eki Görüntüle 2121003 Eki Görüntüle 2121004 Eki Görüntüle 2121005 Eki Görüntüle 2121006 Eki Görüntüle 2121007
Bilmiyorum ki nehir neyse bakayım bı ben de bulamasamda sıkıntı degil
Cumartesi sporun nedir kuzu ekleyelim
ama gelmiyorsun ki hiç unuttun sanıyorum benTerk etmedim kuzum ya olurmu öyle şey hic
tamam olar hangi yan odaya pekigeçek mi yan odaya bi ödülü hakettim bence
bonusum olabilirBonus ben bonus..... 7 düvelin amansız şişmanı.... ( ben mihrimah sultanın çakması)
Dün deryaları denizleri yedim...
Bugün tartı iyi değildi.
Biraz üzüldüm ne yalan diyim sonra maydanoz kürü yaptım aç karnına.
Dedim hem ödem atayım hemde karaciğerim temizlensin....
Sonra kahvaltıda kahverengi bişey sürülmiş ekmek yedim.
Şimdi buna ciger naaapsın neeetsin
menümü şimdiden yazim de bari
Perşembe menüm
Sabah bi muz bi hurma (meyveyi tamamen bırakıcam yedikçe tatlı krizi yapıyo evet bundan emin oldum artık)
Öğlen:12,00
Ton balıklı salata
Akşam :18,00 gibi yerim
iki dilim ananas
bi kase yoğurt
iki tane ceviz (belki)
suyu 3 litre içicem
sporu yapınca yazarım
@MiuLegoWhiteblacklife
Günaydın hatunlar
Hepinize hayırlı bir gün dilerim
Ben bugün biraz yoğunum arada girmeye çalışıcam
Efendim kuzum
Allasen yapma şu yemekleri...
Seni çok takdir ediyorum biliyosun dimi bernaHee bendim ama cok oluyo onu diyeli :) herkes soklara girdi yedirme cabalari en ust seviyeye ulasti yeter artik demeler bitmedi.onlar beni gorup yeter dedikten sonra 5 kg daha verdim
Kv dun aksam bakip bakip ay annem yuzun kucucuk kaldi valla cocuk gibi oldun cokup gidecek iyice yanaklarin diyip durdu.dedim bikac kilo daha vereyim begenmezsem tipimi geri alirim ondan kolay ne var
Ha bi de cumartesi esimin akrabalari geldi onlar da en son yazin gormuslerdi bi göz portlettiler aha beeeleee
Kp nin yengesi var babanne ayarinda o oh aferin cok iyi yapmissin devam et valla fistik olmuşsun dedi diger yengeler halalar aman yeter dedi.ve malum soru nasil verdin.dedim yemedim.sihirli degnegim yok.mesela şu gordugunuz sofra gibi bi suru sofraya oturdum (8 cesit) ama sadece cay icip kalktim dedim.ay nasil yemeden kalktin dedi biri.dedim birazdan gorursun
Ay ne anlattim yaaaa
Kaybedenler Kulübüne Hoşgeldiniz
Grup üyeleri
@MiuLego
@tevafuk55
hippotalamus
@Storm-
Ağıt programı 09.03.2018
Program 12 de başlayıp tüm gün sürecektir
Hu hu bı tane şahane menü gördü gözüm sanki bakayım bı daha evet evet bu menü şahane bayıldım yaaaaaamenümü şimdiden yazim de bari
Perşembe menüm
Sabah bi muz bi hurma (meyveyi tamamen bırakıcam yedikçe tatlı krizi yapıyo evet bundan emin oldum artık)
Öğlen:12,00
Ton balıklı salata
Akşam :18,00 gibi yerim
iki dilim ananas
bi kase yoğurt
iki tane ceviz (belki)
suyu 3 litre içicem
sporu yapınca yazarım
@MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?