Kv taşındı kuzum ev görmeye geliyorlar. Kv sağolsun zorlamıyor. Gelmek ister misin diyor da ben duramıyorum.tartı mı
kız söylesene kalpten götürme beni söyle hemen
YENECEĞİZ O BERNAYI
RAHAT OLSANA SEN
GÖMECEĞİZ SAHAYA
Ayyyy evinde otursaya yahu 2 güne bir gelmek de ne demek
detoks istenilen eksiyi getirir hippo.. eksi kaç çıktın bugün?Ya cnm bu hafta anca dün eksiye düşebildim ama karnım şiş malum.. menülerimi de görüyorsun .. bugün de eksi ama çok az.. bugün detoks yapıcam.. belim ağrıyor ama spor da yapıcam elimden geldikçe..
Kız reglden o.Ya cnm bu hafta anca dün eksiye düşebildim ama karnım şiş malum.. menülerimi de görüyorsun .. bugün de eksi ama çok az.. bugün detoks yapıcam.. belim ağrıyor ama spor da yapıcam elimden geldikçe..
haaa ona geliyorlar anladım.. yeni taşınılmış.. ay o hengame daha uzun süre bitmez kiKv taşındı kuzum ev görmeye geliyorlar. Kv sağolsun zorlamıyor. Gelmek ister misin diyor da ben duramıyorum.
regl falan dinlemeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzKız reglden o.
Ama regl de olsa dalgadan kurtulamiyorsun bak beni nasıl gömüyorlar
ben severim seni pamuklara sararım koklarım öperim kiiii
beni kşmse bu kadan sevmedi mali
Mali geç kaldın nerede sütüm bugün perşembegünaydıın.camışlar nasıl uyur adlı belgeselin çekimlerindeydim de
Misafir ağırlamak değil de ordaki hamur işleri yoruyor beni.
Kaptanım datlımmm balli çöreğimmm @MiuLego yok chıa tohmlu ekmk yuruyslerde aklmda cıkarcm inş ...2 öğün ara yok
o yüzden akşam karbonlu olması çok sıkıntı değil kaldı ki korumadasın kuzum
dün de spor yoktu bugün de spor yok
su uyuyana kadar 3 lt olmuştur inşallah?
çoook beğendim elif menünü.. maşallah diyeyim.. kabak görüm zaten gözlerimden kalpler çıktı.. afiyet olsun boool eksi olsun inşallah
yürüyüşleri en az 40 dk yapmaya çalışalım..
bu arada ekmek beyaz ekmek değil dimi?
renkli menülerine kurban olduğum be
kuzum kahvaltı tabağın zaten müthiş!
akşam da tam bir perşembe akşamı menüsü gibi olmuş bravooooooooooooo
aşırı beğendim yahu
bugün de bu tarz olsun emi
ben severim seni pamuklara sararım koklarım öperim kiiii
açsan ye kuzucumOglen yemegi saati geldi ben hala karar vermedim salatayi yesem mi yemesem mi
anca uyuyorMali geç kaldın nerede sütüm bugün perşembeçok ilgisiz bırakıyorsun beni hemi de kadınlar gününde
Kazananlar grubunda canımın içiKaybedenler Kulübüne Hoşgeldiniz
Grup üyeleri
@MiuLego
tevafuk55
@hippotalamus
@Storm-
Ağıt programı 09.03.2018
Program 12 de başlayıp tüm gün sürecektir
Hahhaha çok guel cevap yavalla canom
bugün üstünü çizdiklerinin yarın altını çizeceksin bence.
Toteme ihtiyacım yok dostumhavan batsın senin
ya da metan mı dursun deseydim ki
tevafuk55 gel canom totem yapıcaz ve metasını durduracas
Allahım allahımben tevonun hep yanındayım ki kalbindeyim onun hep
Sen onu bunu boş ver benim gibi sabahın 7 sinde tartilmayi göze alıyor musun onu söyle
Yemeye karar verdim gecen hafta boyle degildim su an cok acim.aksami da atlatcam artik bi sekildeaçsan ye kuzucum
hallolur kuzucum açsan metabolizmayı da durdurursunYemeye karar verdim gecen hafta boyle degildim su an cok acim.aksami da atlatcam artik bi sekilde
Saatlerini yazdm ya canım haaaa ara öğünlerimi diyon tamamdır dankkk ettiiÖğünlerin saati yok balım ona dikkat et menü güzel ama saatleri bilmediğim için tam yorum yapamıyorum spor azz cogalt lutfen
Mortimmmmmm meleeekkkkimmmmsidelya matematik61
Siz de 3 haftalık mortisiniz dimi?
Tek haftalık mırtilipe mortilik demem ben
2 alan kazanır mortiliği tam mortiliktir
uyku tatlı gelio sabahları naabiiimMali geç kaldın nerede sütüm bugün perşembeçok ilgisiz bırakıyorsun beni hemi de kadınlar gününde
Kolay gelsin canım yemek temizlik yoruyor zaten insanı yoksa misafir ağırlamak keyifli geçiyor otur sohbet et çay doldur ikramlık ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?