Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nefes alamamışım bunu okurken

nerden çıkarımda bulunmuş öğretmen?

sever tabi beni boncuk gözlüm diyeydin
sevilmeyecek kadın mıyım diyeydin

A Ha ha kadın çok güzelsiniz dedi zaten tırsıyorum şu an
Benden bahsederken anladı heralde. Sorunların farkında çözümü bilmiyor vs dedi işte. Çözüm terapi ona da hayır demiş. Nasıl seviyorsa. Psikopat gibi

ya ne iğrençsin miu ya
yeminlen topiğe girmiycem yada senin görsellere bakmıycam
bu nedir arkadaşım yaaaa

Sevgi gösterirsem şımarır diye mi düşünüyor acaba? Demekki gösteremiyor
Misal ailesine gitme konusunu sormuş kadın aynı binadayiz ya. Ayda bir gidiyorum demiş eşim, kadın niye demiş boş verin hocam demiş. Özel bir şey anlatmamıs hiç eşim. Ama ben bahsetmiştim , size yapılana tepkisi bu diyor, evet susmuş ama gitmeyerek sizin yanınızda olduğunu gösteriyor dedi

Haaa ben onu izlemiyorum ki

TRT dizileri yetiyor bana birde söz

Salı Alija vardı bitti maalesef
Çarşamba diriliş
Perşembe Kutul amare
Cuma artık bakamıyorum ama payihtaht dı
Bende akşamları dizi izleyemiyorum pek.. hep yarım yamalak.. çocuklar saolsun..

Vayyy ne iyi analiz etmiş..

Ay bilmiyorum, belki kendini ifade edemiyordur. Ailede anne baba sevgi gosterisinde bulunmuyorsa, eşler tuhaf karşılıyor, sevgi gösteremiyor. Seni sevmediğini düşünmüyorum eflal, hatta seni çok kıskandığını düşünüyorum

Nacizane fikrim 70 li kilolarda 30 gün yaptim müthiş bir incelme buruş buruş portakal kabugunun bayatlamış porsumus halinden kötü bacakları mi karnımı hep topladı
Herkes iyi diyor da çok zor geliyor bana ya. Zahmetsiz emeksiz yemek olmaz tabi zor olacakta. Eliptik başlıyım sonra söz size yapıcam şu jillian ı. Şart zaten sıkılaşmam

Ailesi sevgi gösterir normal bir şekilde tabi. Onun ki benden intikam almak , hırs , bile bile böyle canımı acıtıyor çünkü ben sevgiye saygıya çok önem veririm , ilgiye çok önem verirrim. Zayıf noktamdan canımı yakıyor bilerek. Onun istediği gibi uysal koyun olmadığım için kısaca.
Kıskanç zaten canım çok fazla hem de. Ama bende kıskancım zorun değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…