A Ha ha kadın çok güzelsiniz dedi zaten tırsıyorum şu annefes alamamışım bunu okurken
nerden çıkarımda bulunmuş öğretmen?
sever tabi beni boncuk gözlüm diyeydin
sevilmeyecek kadın mıyım diyeydin
Töbe dizideki vedat gibi :))A Ha ha kadın çok güzelsiniz dedi zaten tırsıyorum şu an
Benden bahsederken anladı heralde. Sorunların farkında çözümü bilmiyor vs dedi işte. Çözüm terapi ona da hayır demiş. Nasıl seviyorsa. Psikopat gibi
ya ne iğrençsin miu yaacıktınız mııııııı
miu sizi hep düşünür
hele ki kutsal perşembeleri her türlü düşünür
işte geld yemekler
buyurusunlaaar
Eki Görüntüle 2121003 Eki Görüntüle 2121004 Eki Görüntüle 2121005 Eki Görüntüle 2121006 Eki Görüntüle 2121007 Eki Görüntüle 2121003 Eki Görüntüle 2121004 Eki Görüntüle 2121005 Eki Görüntüle 2121006 Eki Görüntüle 2121007
Hangi dizi oTöbe dizideki vedat gibi :))
Sen anlat karadeniz varya ...Hangi dizi o
Feyste profil fotosonu mu ne kaldırmışlar eflalin
Oğullarıyla foto çekinmiş kaldırmışlar
Sevgi gösterirsem şımarır diye mi düşünüyor acaba? Demekki gösteremiyorKuzum okula gitti bugün. Rehber öğretmenle konuşmak için. Eşimle de ayrı görüştü, oğlum için. Kadın eşiniz sizi çok seviyor didi bana
Haaa ben onu izlemiyorum kiSen anlat karadeniz varya ...
Misal ailesine gitme konusunu sormuş kadın aynı binadayiz ya. Ayda bir gidiyorum demiş eşim, kadın niye demiş boş verin hocam demiş. Özel bir şey anlatmamıs hiç eşim. Ama ben bahsetmiştim , size yapılana tepkisi bu diyor, evet susmuş ama gitmeyerek sizin yanınızda olduğunu gösteriyor dediSevgi gösterirsem şımarır diye mi düşünüyor acaba? Demekki gösteremiyor
Bende akşamları dizi izleyemiyorum pek.. hep yarım yamalak.. çocuklar saolsun..Haaa ben onu izlemiyorum ki
TRT dizileri yetiyor bana birde söz
Salı Alija vardı bitti maalesef
Çarşamba diriliş
Perşembe Kutul amare
Cuma artık bakamıyorum ama payihtaht dı
Vayyy ne iyi analiz etmiş..Misal ailesine gitme konusunu sormuş kadın aynı binadayiz ya. Ayda bir gidiyorum demiş eşim, kadın niye demiş boş verin hocam demiş. Özel bir şey anlatmamıs hiç eşim. Ama ben bahsetmiştim , size yapılana tepkisi bu diyor, evet susmuş ama gitmeyerek sizin yanınızda olduğunu gösteriyor dedi
o neydi gıKuzum okula gitti bugün. Rehber öğretmenle konuşmak için. Eşimle de ayrı görüştü, oğlum için. Kadın eşiniz sizi çok seviyor didi bana
Görmem sandın dimiFeyste profil fotosonu mu ne kaldırmışlar eflalin
Oğullarıyla foto çekinmiş kaldırmışlar
Ben imkansız aşklar için yaratilmisimmmm...Asıl soru sen orda napıyon da deynepi yakalıyon
Ay bilmiyorum, belki kendini ifade edemiyordur. Ailede anne baba sevgi gosterisinde bulunmuyorsa, eşler tuhaf karşılıyor, sevgi gösteremiyor. Seni sevmediğini düşünmüyorum eflal, hatta seni çok kıskandığını düşünüyorumMisal ailesine gitme konusunu sormuş kadın aynı binadayiz ya. Ayda bir gidiyorum demiş eşim, kadın niye demiş boş verin hocam demiş. Özel bir şey anlatmamıs hiç eşim. Ama ben bahsetmiştim , size yapılana tepkisi bu diyor, evet susmuş ama gitmeyerek sizin yanınızda olduğunu gösteriyor dedi
Herkes iyi diyor da çok zor geliyor bana ya. Zahmetsiz emeksiz yemek olmaz tabi zor olacakta. Eliptik başlıyım sonra söz size yapıcam şu jillian ı. Şart zaten sıkılaşmamNacizane fikrim 70 li kilolarda 30 gün yaptim müthiş bir incelme buruş buruş portakal kabugunun bayatlamış porsumus halinden kötü bacakları mi karnımı hep topladı
Ailesi sevgi gösterir normal bir şekilde tabi. Onun ki benden intikam almak , hırs , bile bile böyle canımı acıtıyor çünkü ben sevgiye saygıya çok önem veririm , ilgiye çok önem verirrim. Zayıf noktamdan canımı yakıyor bilerek. Onun istediği gibi uysal koyun olmadığım için kısaca.Ay bilmiyorum, belki kendini ifade edemiyordur. Ailede anne baba sevgi gosterisinde bulunmuyorsa, eşler tuhaf karşılıyor, sevgi gösteremiyor. Seni sevmediğini düşünmüyorum eflal, hatta seni çok kıskandığını düşünüyorum
Eliptikle başlıyım tamamkalbini severim ne oku ne saplaması
jilliana başla da ağır gelir yarıda bırakırsan başlama..
ya jillian ya eliptik ikisi bir arada ağır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?