IspikciEsra_4378 in diline dusecegine b.k çukuruna düş daha iyi.kendisi renkli renkli buyuk buyuk yazili b.ka buluyo valla
Anam kiz unutmuyor da ekran goruntusu alip alip cat diye koyuyor önüne delillere konuşuyor
Niye hırs yapıyor ki? Insan sevmese kiskanamaz be eflal, sevmediğin insanı umursamazsın kiAilesi sevgi gösterir normal bir şekilde tabi. Onun ki benden intikam almak , hırs , bile bile böyle canımı acıtıyor çünkü ben sevgiye saygıya çok önem veririm , ilgiye çok önem verirrim. Zayıf noktamdan canımı yakıyor bilerek. Onun istediği gibi uysal kötü olmadığım için kısaca.
Kıskanç zaten canım çok fazla hem de. Ama bende kıskancım zorun değil
Onun her dediğini yapmadığım kabul etmediğim için. Annesi gonu sessizce itaat eden kadın bekliyor oNiye hırs yapıyor ki? Insan sevmese kiskanamaz be eflal, sevmediğin insanı umursamazsın ki
Bende esracıyım ama muhallebi yediği gerçeğini değiştirmiyorESRAMI YEDIRTMEM ULEN, TAKIMDA MENULERI ÇATIR ÇATIR YORUMLUYOR, ELINI TASIN ALTINA KOYUYOR.
Esra_4378
Onun her dediğini yapmadığım kabul etmediğim için. Annesi gonu sessizce itaat eden kadın bekliyor o
Bende esracıyım ama muhallebi yediği gerçeğini değiştirmiyor
Bizimki yaş ilerledikce coşuyor yalnızHeee ben şimdi anladım, olay sevgisizlik değil. Olur be yaş ilerledikçe o da durulur
Yaa o da doğru. 7 sarma 4 kaşık kısırSissttttevo gibi kisirin arasına sarma gömüp yemiyor
Yok be, benim babam ana kuzusuydu kan kusturdu anneme. 45 den sonra adam anam değil karım demeye başladı, daha zamanı gelmemiş demekki seninkininBizimki yaş ilerledikce coşuyor yalnız
Bence sevgi yok
Bende doymuyorum , mevsim değişikliği mi acepBonus bu aralar ben de doymuyorum, seni o kadar iyi anlıyorum ki doydugumu hissetmeyip direk mide hazimsizligini hissediyorum utandim yazmadım menü vermedim, ardı ardına yediklerimi yazsam mide bulandırıcı bi tablo çıkıyor. Tatlı yemiş tuzlu yemiş yine tatlıya dönmüşüm
Napip da bu tabloyu kırmalıyım bilemedim
Kaybedenler Kulübüne Hoşgeldiniz
Grup üyeleri
@MiuLego
tevafuk55
hippotalamus
@Storm-
Ağıt programı 09.03.2018
Program 12 de başlayıp tüm gün sürecektir
Eflal cok fenasin
Muhallebi yiyen esra mı
Senide çizdim
Muhallebi yiyen esra mı
Bak baaak o zaman seni tutmaktan vazgeçeyim benSenide çizdimNego
Gülüm benim be canim onlar kıskanç şişkolar takılma sen onlara gel amannn yarın görüşürüz dimi kizESRAMI YEDIRTMEM ULEN, TAKIMDA MENULERI ÇATIR ÇATIR YORUMLUYOR, ELINI TASIN ALTINA KOYUYOR.
Esra_4378
Ortam niye gergin canım, kv ile sorun mu varYa hem.oglen hem aksam salatadan boggk gelir diye yiyesim yok.bi de malum evde es ve kv var aksam yemek yemeyip salatayla gecistirirsem bi dunya laf..zaten ortam gergin.okulda gec yedim derim boyle olursa.ya da 2 ara yaparim okulda.salatayi evde yerim bilemedim.
Yav he hee yenil yenil sonra beni ben bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?