evet planlarım arasında varGeçen hafta öğlen 2 de bildirim son yapacam diyordun
1 ay sonra sabah 6 da kalkın ulen diye kapılara dayanırsın sen miu sonunu hiç iyi görmüyorum
Geçmiş olsin nevom. Allah şifa versin.Kilo bildirimi yapayım .Aslında bekleseydim fazla gidecekti.Ama ateşim var .İyi değilim birşeyler yemem ,ilaç almam gerekiyordu...Birde geçen haftadan kızların arkadaşlarına söz verdim.Oraya gitmem lazımAteşimin düşmesi lazım
Geçen hafta: 63.600
Bu hafta: 63.200
Fark:-400
@MiuLego
@Floweroflife
Vay zalım ac kalırsan boyle olur tabi
yenildinVay zalım ac kalırsan boyle olur tabi
Hem ben tartilali 4.5 saat oldu uyandigim gibi tartildim o kadar ac beklesem ben de 400 gr daha eksik cikardim
Bu morti olarak tepkimdi.Vay zalım ac kalırsan boyle olur tabi
Hem ben tartilali 4.5 saat oldu uyandigim gibi tartildim o kadar ac beklesem ben de 400 gr daha eksik cikardim
Yine de yenerdim seni hiç uğraşmaVay zalım ac kalırsan boyle olur tabi
Kendi kiloma yakın olunca daha cok cezbettı sanırım takibe aldım derken yanı o yuzden bende 5 aydır aynı yerde debelenıyorum benı yemek yerken goren cok tabıBebegim biraz gec kalmadin mi takibe almak icin 5 aydir burdayim
Takima girerkenki hedefim 65ti ama gonlumde hep 58 vardi da hic dillendiremezdim mucize gibi gelirdi.gecen hafta takimdaki hedefi 55e revize ettim ama hala 58i bi goreyim iyi diyorum.zaten mezun olabilecek durumdayim.haftaya olabilirim hatta.55 diyince esim bi gozlerini portletti yeter artik diye de
Dun aksam kuzenim geldi diyo ki abla ben seni henuz hic yemek yerken gormedim
Oyy canım mortim. Teşekkür ederim. Evet ikimizde bu hafta beşleri gördük. Bir daha altınları görmeyelim inşallahhBu morti olarak tepkimdi.
Allahhhh eksiye bak yuzdeye bak besler gelmis hosgelmis 6lari bi daha gormeyelimm tebrik ederimsidelya
Bu da takim arkadasi olarak tepkim
Altınları görebiliriz altıları görmeyelimOyy canım mortim. Teşekkür ederim. Evet ikimizde bu hafta beşleri gördük. Bir daha altınları görmeyelim inşallahh
Ay su tartışın güzelliğine harıka eksi cok cok tebrikler canim
Bu morti olarak tepkimdi.
Allahhhh eksiye bak yuzdeye bak besler gelmis hosgelmis 6lari bi daha gormeyelimm tebrik ederimsidelya
Bu da takim arkadasi olarak tepkim
günün her saati her an baskın planlarım varŞafak baskınları mı düzenleyecen
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnOyy canım mortim. Teşekkür ederim. Evet ikimizde bu hafta beşleri gördük. Bir daha altınları görmeyelim inşallahh
Tartıdan once wc cikma mutlulugu
Hemen geliyorum hesaplayip
Şafak baskını diyince geçen yaz rüyamda Ausun benm eve şafak baskını yaptığı geldi aklıma sopasıyla
Ausencia çok zalımsın Aus Hayat kadan zalımsın.... Bir emir erinin yeri kumandanının yanıdır.
Aynı şekilde bir çekirgenin yeri obabaşının yanıdır. Bunun konumuzla bi ilgisi yok. Asıl demek istediğim bir Ausun yeri 7. takımın başıdır
Kız altınları görmek istemiyorsan bana gönder ben bakarım çil çilOyy canım mortim. Teşekkür ederim. Evet ikimizde bu hafta beşleri gördük. Bir daha altınları görmeyelim inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?