Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsin nevom. Allah şifa versin.
Güzel eksi :)

Vay zalım ac kalırsan boyle olur tabi
Hem ben tartilali 4.5 saat oldu uyandigim gibi tartildim o kadar ac beklesem ben de 400 gr daha eksik cikardim
Bu morti olarak tepkimdi.

Allahhhh eksiye bak yuzdeye bak besler gelmis hosgelmis 6lari bi daha gormeyelimm tebrik ederim sidelya

Bu da takim arkadasi olarak tepkim

Kendi kiloma yakın olunca daha cok cezbettı sanırım takibe aldım derken yanı o yuzden bende 5 aydır aynı yerde debelenıyorum benı yemek yerken goren cok tabı

Allahhhh eksiye bak yuzdeye bak besler gelmis hosgelmis 6lari bi daha gormeyelimm tebrik ederim sidelya

Oyy canım mortim. Teşekkür ederim. Evet ikimizde bu hafta beşleri gördük. Bir daha altınları görmeyelim inşallahh

Şafak baskını diyince geçen yaz rüyamda Ausun benm eve şafak baskını yaptığı geldi aklıma sopasıyla
Ausencia çok zalımsın Aus Hayat kadan zalımsın.... Bir emir erinin yeri kumandanının yanıdır.
Aynı şekilde bir çekirgenin yeri obabaşının yanıdır. Bunun konumuzla bi ilgisi yok. Asıl demek istediğim bir Ausun yeri 7. takımın başıdır

seni yerim ula
Şafak baskınları mı düzenleyecen
günün her saati her an baskın planlarım var
Oyy canım mortim. Teşekkür ederim. Evet ikimizde bu hafta beşleri gördük. Bir daha altınları görmeyelim inşallahh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iki mortide de bayram havası uleeen

dünkü açlığına değdi be kuzum
Tartıdan once wc cikma mutlulugu
Hemen geliyorum hesaplayip

ayyy çok heyecanlandım melek

hay ağzını öpem ne güzel konuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…