haklısın kuzu sporsuz artı getirdi zaten pzt daha dikkatli ve sporlu geçicekSPOR NEDEN YOK YİNEEEEEEEE
SEN HİÇ SPOR YAPMIYORSUN ARTIKKKKK
KIZDIM
MENÜ YORUMU YOK SPOR GÖRMEDİĞİM SÜRECE SANA
SEN BÜŞRASIN SPORSUZ BÜŞRA OLUR MUUUUUUUUUUUUUUUU
tartılıpğ yapsana kahvaltını kuzucummmm bekleme aç aç
Boyum 161 canim pek uzun sayilmam ama kendimi kisa gormuyorum :) ben 25 eylulde basladim ama ilk 3 hafta hep cis cos aman bugun yiyim yarin devam ederim seklindeydi ona rağmen 3 kg gitmisti.sobra burda bi gunlukle tam olarak basladim günlükten 5 gun sonra miu beni kolumdan turup buraya getirdi :) tam 5.5 ay oldu 25.2 kg vermis durumdayim.ilk 4 ay tam 20 gitmisti yabi ayda 5.son 1.5 ayda da 5 gitti.Matemikim sen kaç lâ başlayıp . Kaç ay da bugüne geldin merak ettim . bi de boy 165 falan miydi
Ya veremeyısıme de uzuluyorum umarım bu hafta gider benım Çalışma saatlerim degisti sabah 6 da tartıldım bence 9 gibi tartilsam daha eksik olurdu ama iste 7 de mesaiye geliyorumfazlasıyla sevinmelisin harika bir eksi var ortada
gurur duyun ulan ördek -400
üç gün üç gece mi?
çok insaflısın ördeğim
haftaya cumaya kadar hergün vurulacak o her günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum dert edilecek artı değil
belli ki ödem
bu hafta da birden gidecek işte belli
neden üzülüyorsun ki zaten 200 artı sadece ki bu tartı saatine 1 saat az uyumana göre bile değişir
Geldim geldim sen tasını tarağını toplamaya başla. Behlül olcan birazdansidelya mortim tartilsana yaaaa ne bekliyon bak ben sabahin köründe tartiliyorum
Hedefin kacti kuzum gizli gizli takibe aldım senı icımden kıskanmadım canım ne ölökösu varBoyum 161 canim pek uzun sayilmam ama kendimi kisa gormuyorum :) ben 25 eylulde basladim ama ilk 3 hafta hep cis cos aman bugun yiyim yarin devam ederim seklindeydi ona rağmen 3 kg gitmisti.sobra burda bi gunlukle tam olarak basladim günlükten 5 gun sonra miu beni kolumdan turup buraya getirdi :) tam 5.5 ay oldu 25.2 kg vermis durumdayim.ilk 4 ay tam 20 gitmisti yabi ayda 5.son 1.5 ayda da 5 gitti.
Bu mezuniyet artısı mı aman ha onunu al kendimden biliyorum 6 yı gorunce insanın sınırı cok bozuluyor
Bebegim biraz gec kalmadin mi takibe almak icin 5 aydir burdayimHedefin kacti kuzum gizli gizli takibe aldım senı icımden kıskanmadım canım ne ölökösu var
Gecmis olsun canım eksin de gayet iyiKilo bildirimi yapayım .Aslında bekleseydim fazla gidecekti.Ama ateşim var .İyi değilim birşeyler yemem ,ilaç almam gerekiyordu...Birde geçen haftadan kızların arkadaşlarına söz verdim.Oraya gitmem lazımAteşimin düşmesi lazım
Geçen hafta: 63.600
Bu hafta: 63.200
Fark:-400
@MiuLego
Floweroflife
aynen kuzum .. o yüzden üzülecek bir şey yokYa veremeyısıme de uzuluyorum umarım bu hafta gider benım Çalışma saatlerim degisti sabah 6 da tartıldım bence 9 gibi tartilsam daha eksik olurdu ama iste 7 de mesaiye geliyorum
Selamlarrr Günaydınlarrrr Hayırlı Cumalar kilo bildirimi
İlk 78.5
Bugün 78.0
Fark -500
Ama nasl hesaplycagmı bilemedm hic;(
artılar gitmişşşşşşşKilo bildirimi yapayım .Aslında bekleseydim fazla gidecekti.Ama ateşim var .İyi değilim birşeyler yemem ,ilaç almam gerekiyordu...Birde geçen haftadan kızların arkadaşlarına söz verdim.Oraya gitmem lazımAteşimin düşmesi lazım
Geçen hafta: 63.600
Bu hafta: 63.200
Fark:-400
@MiuLego
Floweroflife
Evet ya saat 12 oldu nirde bu millethadi kızlarrr
beni yormayın
kilo bildirimleri gelsin
HERKESTEN!
12 YE KADAR BİLDİRİM SAATİ KOYUCAM VALLAEvet ya saat 12 oldu nirde bu millet
Geçen hafta öğlen 2 de bildirim son yapacam diyordun12 YE KADAR BİLDİRİM SAATİ KOYUCAM VALLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?