sabit yazdımSen yine de bu ayrıntıyı unut,haftaya belki ihtiyacım olur o suyun eksisine
Canım sabahın nurunda tartiliyorsun haftaya eksi gelecek uzulmeeee
Tebrikler ordekimmmm
Evet kuzmm sislerim iniyo regl sisim vardi diyete basladigim gün oldum reglYenı basladim ya hızlıca gider bu gunlerin değerini bil var ya sonradan zorlanıyor
Insallah canımCanım sabahın nurunda tartiliyorsun haftaya eksi gelecek uzulmeeee
SEN KAÇ KİLOSUN İĞDEEEEGeyiğe dalıp alıntıları sildim ama şahane eksiler var yahu
Bi tekStorm- sağlığın öncelikli. İnşallah daha iyi olursun. Sen pes etme burdan kopma ki kopmuyorsun zaten getme bi yerlere o yeter. He arada fururuz ama az fururuz çok değil
Bi de @Cutemom007 çok az bi eksin var muhtemelen geçen gün bi alıntıda bu haftayı ödem yapacak şeyler yiyerek geçirdiğini okudum. O sendin galiba. Bi de epey erken tartılmışsın. Hiç sıkma canını bu hafta şahane eksi gelecek
Bence de. Zaten çok istemeyen yer yok deyince gidiyor. Ama elif öyle yapmadı.eveeet
gerçekten 7. takımda olmak isteyen çok kıymetli birisi elif :)
Hoşbulduk fistigimmmmmhoş geldin canımın beyazı
aynen öyle canomBence de. Zaten çok istemeyen yer yok deyince gidiyor. Ama elif öyle yapmadı.
Insallah cancağızım sagolsunGeyiğe dalıp alıntıları sildim ama şahane eksiler var yahu
Bi tekStorm- sağlığın öncelikli. İnşallah daha iyi olursun. Sen pes etme burdan kopma ki kopmuyorsun zaten getme bi yerlere o yeter. He arada fururuz ama az fururuz çok değil
Bi de @Cutemom007 çok az bi eksin var muhtemelen geçen gün bi alıntıda bu haftayı ödem yapacak şeyler yiyerek geçirdiğini okudum. O sendin galiba. Bi de epey erken tartılmışsın. Hiç sıkma canını bu hafta şahane eksi gelecek
Ayy insaAllah insaAllah miuuummmmmaşallah de kızzz
haftaya cuma 7 lerdeyiz biz kesin
Tebrikler canım
istikrarına kurban olduğum yine nasıl güzel eksi ile geldin beeeeeeeeeeee
Öperim kuzum şimdilik 4 5 kelime söylüyor ayye anne yani baba dede hadi gibi kelimeleri soyluyorOyyy en sevdiğim halleri paytak paytak yürümeleri, bi de çat pat konuşmaları
Ayyy öpsene benim için, ben kız çocuklarını ayrı bi seviyorum
Çok iyi be esram. Tebrik ederim senii.
tevafukcuyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzBiliyorsun ben onu tutuyorum hala
Biz tanışırız onlarlabir de @pempisler var
Heee o sürekli Miuyu soran hatun o zamanDeyim yerindeyse
Kapıdan kovduk bacadan girdi. Allem etti kallem etti geldi
Senin kadarımSEN KAÇ KİLOSUN İĞDEEEE
ŞİŞKOLUĞUNDAN KORKUP TARTI BİLDİRMEYECEK MİSİN YOKSA İĞDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?