Vero güzel eksi kuzum tebrikler
Hoşbulduk canım sizlerle kilolara elveda diyeceğim insAy bak onu bende unuttumarden32 Hosgeldin canım
Tam aradığım morti
Bu sefer cok disliyim miuuuu
Söz verdim yaparım..Bende hepinizi özledim deli gibi spor yapmayı müziği açıp çocuklarımla hoplakayı leslie yapan karıyı..1 haftadır deniz kenarında 20 30 dakika yürüdüm hala da yürüyorum. .insan evinde uzak olunca hicbirseytat vermiyor aslinda..kaçamaklar oldu ama dengeledim
sana hep güvenmiştim listeye alırken
beni şaşırtmayacağını biliyordum
haftaya da aynısını isterim en az
bravo beeeeeeeeeeeeeeeeeee
KızSenin tartı fotonda ayakların neden yok
Tartıdan inince sayılar nasıl gitmedi?
Tartıdan inince kilon nasıl yazıyor orada?
Baskülün normal baskül değil mi?
Sağol canim hepiniz sagolun ama bu ekşi beni püre olmaktan kurtaramicak sanirimistikrarına kurban olduğum yine nasıl güzel eksi ile geldin beeeeeeeeeeee
helal olsun sana
Vero emzirmek avantaj kuzum şöyle ki emzirmeye senin metana olan birinden 700 kaloriye yakın fazla yakıyorsun üstüne bu yaktigin yağdan çünkü vücut süt üretmek için yağ kullanıyor eğer sen sağlıklı bol yeşillikli bol su tüketerek beslenirsen bırak süt azalmasını çoğalmasını yaşarsın önemli olan nasıl besleneceginj bilmek balım sütüm çekti yok canım çekti ben emziriyorum bahanesinin ardına saklanmamakOyyy ağzını yidigimmmm . Mam mam nam nam .. inşallah miu m . Yolumâ devam. Insallah. Emzirme muhabbeti olmasa belki aç kalarak daha fazla eksiyle gelirim ama süt azalması Vs. Den korkarim. Böyle iyi dimi . Haftalik 500 üstü gidio pit pit.
Hesapalrima göre . Nisan ortaşı belki sonu mezun olurm belki başı
handeyi tanımayıp morti olmak isteyen melek
hande ile morti olanın sonun hep hüsrandır çiğ çiğ yer adamı
emin misin
Cok sagol canımBerna sahanesin hosgelmis 5 Lee yaaa çok çok mutlu oldummmmmmmmm Tebrikler tebrikler tebrikler kuzum bravooooooooooooo
TebriklerrrMerhaba kızlar nasılsınız kilo bildirim yapiyim..
Geçen hafta:78.400
Bu hafta:77.500
Fark:- 900 ödeme strese ve adet gecikmesi ne rağmen
Ayyy yerim ben sizi öpmeye çalışıyor beni fındık kurdu o yaaaben onu tembihledim ki
ananın dibinden ayrılma dedim
aramızda anlaştık biz kızınla
Gecmis olsun canım eksi İÇİN tebriklerPko başım dertte
şımardı o mezun olunca domdom hepfit dombili höpfööthiiiç ağlama sen
görcez
aminnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum farkında mısın sil başa dönmeyip kilo almaya devam da edebilirdin.. AMA ETMEDİN. işte bu takdir edilecek birşeydir
Söz verdim yaparım..Bende hepinizi özledim deli gibi spor yapmayı müziği açıp çocuklarımla hoplakayı leslie yapan karıyı..1 haftadır deniz kenarında 20 30 dakika yürüdüm hala da yürüyorum. .insan evinde uzak olunca hicbirseytat vermiyor aslinda..kaçamaklar oldu ama dengeledim
Sağol canim hepiniz sagolun ama bu ekşi beni püre olmaktan kurtaramicak sanirim
aynenşımardı o mezun olunca domdom hepfit dombili höpfööt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?