Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego pek diyet koruma modunda değilim. Bi sıkıntı yok da yemek saatlerim uykularım çok düzensiz. Uykumu düzeltmeden hiçbirşeyi düzeltemiyorum. tartıda gördüğüm canımı sıkıyor. Bugün tartıyla aynı anda oha dedik birbirimize. Ondan bildirmiyorum kuşum

İzne bazi sebeperden dolayı bu karari aldım seninle de konuştuk kuzum..bir süre kendimi toplamak adına alıyorum

Uyku düzenim de berbat dün hiç uyumadım desem bu da vucudumu çok yordu biraz toparlamaya. Uyku düzenimı de yerine oturtuyum herşey daha güzel. Olacak..

Uyku düzenim de berbat dün hiç uyumadım desem bu da vucudumu çok yordu biraz toparlamaya. Uyku düzenimı de yerine oturtuyum herşey daha güzel. Olacak..
Ben de aynıyım. Bütün gün deli gibi uykum var. Gece yatağa girince hooop kaçıyor sonra dön babam dön yatakta

sizi yerim nasıl güzelsiniz

nem de aynı şeyi düşünüyorum lunya.. bir yemek madalyasına talibim Nevreste

aklınfikrincıs cos ta
Madalyalarımı kimseye vermem
Gecmis olsun canım eksin de gayet iyi
Teşekkür ederim canım
artılar gitmişşşşşşş

eksiler gelmiş hem de gayet güzel eksi

maşallah nevommmmmmmm

ayyy eksiliyorsun her hafta

ve geçmiş olsun çok kıyamam
Teşekkür ederim canımAynen eksilerden kurtuldum çok şaşkınım

Kilo bildirimi

Geçen hafta: 60.9
Bu hafta: 59.3
Fark: 1.6
Yüzde: %2.63

@MiuLego matematik61
Tebrikler canım
Geçmiş olsin nevom. Allah şifa versin.
Güzel eksi :)
Çok teşekkür ederim

Selamlarrr Günaydınlarrrr Hayırlı Cumalar kilo bildirimi
İlk 78.5
Bugün 78.0
Fark -500
Ama nasl hesaplycagmı bilemedm hic;(
Kuzum bu eksi başlangıç için az ama dün akşam çiğköfte yemenin etkisi büyük diye düşünüyorum dikkat et tamam mı canım spor yapıyorsan spor gruplarına alalım seni

Güzel eksi balım geçmiş olsun dikkat et kendinr

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 67.6
Güncel: 67.1
Fark: 500
Yüzde: %0.73
@MiuLego
O kadar eksim yok odemim var diye agladin ki sabit fln gelcen sandim :) tebrik ederim canim.hala etkisi gecmemistir daha.haftaya bomba gibi bekliyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…