Sağol beybisiCok sagol canım
Tebriklerrr
igdedali beni tut
@tevafuk55 tivafuhhhhhh nirdesin bak mortin @Esra_4378 tebrik edilesi bildirimi yapti.tebrik ediyorum.Ama gel de azucuk gecen haftanin acisini cikaralim litttfeeennnnn
aynen merak ettim yapmazdı böyle arıcam şimdihippotalamus nirdesin huuuuu sesin de cikmiiiii
İzne bazi sebeperden dolayı bu karari aldım seninle de konuştuk kuzum..bir süre kendimi toplamak adına alıyorumonlar da olacak canom
bu hafta kaçamaksız olur inşallah
veee güzel bir eksi
zaten izne ayırıcaz haftaya seni
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurtaramaz
seni püre olarak yiyeceğiz
açızzzzzz
esra püre tabak tabak
Ben de aynıyım. Bütün gün deli gibi uykum var. Gece yatağa girince hooop kaçıyor sonra dön babam dön yataktaUyku düzenim de berbat dün hiç uyumadım desem bu da vucudumu çok yordu biraz toparlamaya. Uyku düzenimı de yerine oturtuyum herşey daha güzel. Olacak..
Madalyalarımı kimseye vermemsizi yerim nasıl güzelsiniz
nem de aynı şeyi düşünüyorum lunya.. bir yemek madalyasına talibimNevreste
aklın fikrin cıs cos ta
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canım eksin de gayet iyi
Teşekkür ederim canımartılar gitmişşşşşşş
eksiler gelmiş hem de gayet güzel eksi
maşallah nevommmmmmmm
ayyy eksiliyorsun her hafta
ve geçmiş olsun çok kıyamam
Tebrikler canım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsin nevom. Allah şifa versin.
Güzel eksi :)
Kuzum bu eksi başlangıç için az ama dün akşam çiğköfte yemenin etkisi büyük diye düşünüyorum dikkat et tamam mı canım spor yapıyorsan spor gruplarına alalım seniSelamlarrr Günaydınlarrrr Hayırlı Cumalar kilo bildirimi
İlk 78.5
Bugün 78.0
Fark -500
Ama nasl hesaplycagmı bilemedm hic;(
Güzel eksi balım geçmiş olsun dikkat et kendinrKilo bildirimi yapayım .Aslında bekleseydim fazla gidecekti.Ama ateşim var .İyi değilim birşeyler yemem ,ilaç almam gerekiyordu...Birde geçen haftadan kızların arkadaşlarına söz verdim.Oraya gitmem lazımAteşimin düşmesi lazım
Geçen hafta: 63.600
Bu hafta: 63.200
Fark:-400
@MiuLego
@Floweroflife
O kadar eksim yok odemim var diye agladin ki sabit fln gelcen sandim :) tebrik ederim canim.hala etkisi gecmemistir daha.haftaya bomba gibi bekliyorum seni
Kız bu hafta açlıktan öldüm..O kadar eksim yok odemim var diye agladin ki sabit fln gelcen sandim :) tebrik ederim canim.hala etkisi gecmemistir daha.haftaya bomba gibi bekliyorum seni
Halaya rağmen güzel canım
Hu hu eksiye gel yuzdeye gel şahane kuzum sahaneeee bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Teşekkür ederim canımHu hu eksiye gel yuzdeye gel şahane kuzum sahaneeee bravooooooooooooo bravooooooooooooo
mortim yokHemen hemen ayni baslamisiz handecim senden 1 gun sonrada ben başladım fark 2.4
Mortin varmi guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?