- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Tebrikler canım tebriklerttrrtKilo bildirimim
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 64.2
Fark 1.4 kg
Yüzde %2.13
Hedefe ulaşıldı mi
yeaaahhhhh geçildi bile
Peki esra esraaa esraaa kimdi yaaa
Heh@Esra_4378buldum
bayrak mi arıyor
TivafuhhhhhhhhhhhhhKilo bildirimim
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 64.2
Fark 1.4 kg
Yüzde %2.13
Hedefe ulaşıldı mi
yeaaahhhhh geçildi bile
Peki esra esraaa esraaa kimdi yaaa
Heh@Esra_4378buldum
bayrak mi arıyor
Aynen gitmeye korkar oldumbu ne laa
buradan gidenin içine şeytan kaçıyo sanki
Yürek mi yedin bacım sennnnayagina ilk basan ben olacam
Ilk rekabetimz cuma mi olsun yoksa sen pazartesi ben sali kilomu bildirim bu ilk haftamizmi olsun
Hande yer eğer çok asilirsan belki yenersin amacım sık i diyet ve spor ile yoksa mümkün degilllSagol waytmmmmm
Handeyle morti olduk miu ne dedi biliyonmu, hande seni.cig cig yer dedi
Sence kim kimi yer waytm
sen söyle bakim kimi tutuyonO nasıl yorum ya
Ama çok doğru
Dizimin dibinden ayrılmayın ula
Aynen canım bende emziriyorum sana katiliyorumVero emzirmek avantaj kuzum şöyle ki emzirmeye senin metana olan birinden 700 kaloriye yakın fazla yakıyorsun üstüne bu yaktigin yağdan çünkü vücut süt üretmek için yağ kullanıyor eğer sen sağlıklı bol yeşillikli bol su tüketerek beslenirsen bırak süt azalmasını çoğalmasını yaşarsın önemli olan nasıl besleneceginj bilmek balım sütüm çekti yok canım çekti ben emziriyorum bahanesinin ardına saklanmamak
bırak ablası yesin o yüreğide yesinYürek mi yedin bacım sennnn
waytım kimlerdensin canımHande yer eğer çok asilirsan belki yenersin amacım sık i diyet ve spor ile yoksa mümkün degilll
Yurek yedim bacm gorelim bakalm buralarda cok kalmadm ondan bilmiyonz siz beni sizi melekci yapacam gorursunzYürek mi yedin bacım sennnn
arkandayım handeeevettttt
handeciler ve melekçiler
kimler bakalım
Görüşelim bebeğim bu laflari yedircem sana
Artirirz wayttmmmHande yer eğer çok asilirsan belki yenersin amacım sık i diyet ve spor ile yoksa mümkün degilll
senin önceden farklı bi nickin varmıydıYurek yedim bacm gorelim bakalm buralarda cok kalmadm ondan bilmiyonz siz beni sizi melekci yapacam gorursunz
Sasirtacam sizii
biliyodum beni seçeceğiniarkandayım handee
Spor bildirimlerinde görüşelim bebeğimbiraz gidimde öğle arasında terasa çıkıp koşayım
ipte atlarım
hatta 8 kat merdivende çıkarı
eve gidincede yaparım
ama sana o hazzı yaşatmam
@MiuLego dukana başladığını duymasın seni asfalta yapıştırırDukan diyetine basladim 1 hafta pro yiyecem hep sıfır ekmek
bak ben o bildirim işini hiç beceremiyorumSpor bildirimlerinde görüşelim bebeğim
Yoktu kuzm ayniydi hepsenin önceden farklı bi nickin varmıydı
gitmeeeee sakınAynen gitmeye korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?