Kim kimle morti kaça kaç excell de olabilir miu bilir hani spor tablolari oluyor falan ya onun gibi ben telden giriyorum hepyok kızzz kaçmam tabisi vericem hergün menü
nasıl bir liste o nasıl yapılıyor
artı çıkanlar üzüntüden köprüden atladı,eksi çıkanlar sevinçten köprüden atladı benceHuuuuuu cemaaaattt nerdesiniz yahu cuma cumaaaaa
Valla canım ben kızlardan yetisemiyom mesajlara öyle yogunduki biraz önce,Huuuuuu cemaaaattt nerdesiniz yahu cuma cumaaaaa
artı çıkanlar üzüntüden köprüden atladı,eksi çıkanlar sevinçten köprüden atladı bence
takım tertemiz oldu
bence de yürek yemıs
@MiuLego pek diyet koruma modunda değilim. Bi sıkıntı yok da yemek saatlerim uykularım çok düzensiz. Uykumu düzeltmeden hiçbirşeyi düzeltemiyorum. tartıda gördüğüm canımı sıkıyor. Bugün tartıyla aynı anda oha dedik birbirimize. Ondan bildirmiyorum kuşum
biliyorum kuzum senin durumun çok zorİzne bazi sebeperden dolayı bu karari aldım seninle de konuştuk kuzum..bir süre kendimi toplamak adına alıyorum
olacak elbette ki kuzumUyku düzenim de berbat dün hiç uyumadım desem bu da vucudumu çok yordu biraz toparlamaya. Uyku düzenimı de yerine oturtuyum herşey daha güzel. Olacak..
2 günde 5 saat uyudum
Ben de aynıyım. Bütün gün deli gibi uykum var. Gece yatağa girince hooop kaçıyor sonra dön babam dön yatakta
bugün cuma ya, yazdılar kilolarını karbon yemeye gömüldüler kesinValla canım ben kızlardan yetisemiyom mesajlara öyle yogunduki biraz önce,
Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.6
Bu hafta 64.2
Fark 1.4 kg
Yüzde %2.13
Hedefe ulaşıldı mi
yeaaahhhhh geçildi bile
Peki esra esraaa esraaa kimdi yaaa
HehbuldumEsra_4378
bayrak mi arıyor
MORTİ ARANIYORRR BENLE MORTİ OLACAK OLAN ETİKETTLESİN BENİİ ETİKETLEMEDEN ÖNCE İKİ KEZ DÜŞÜNÜN AMMA HEEE
Tursu yidimbugün cuma ya, yazdılar kilolarını karbon yemeye gömüldüler kesin
He heBak seni boyle yapcam cuma günüStorm-
Hiç şüphem yok zaten nasıl olsa haftaya kadar eritiriz dediler galibabugün cuma ya, yazdılar kilolarını karbon yemeye gömüldüler kesin
5 ler gelmisss
saydınnnnnnnnn okuyor musunnnnnnnnnnnn
evet aynen öyle oluyo sonra pazartesi herkes artıyım diye ağlıyoHiç şüphem yok zaten nasıl olsa haftaya kadar eritiriz dediler galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?