- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Canımsın miuuuuummmmm seni utandirmicam inşaAllahMELEKÇİYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Melegiimm22
YÜREK YEMİŞ CESARETİ GÖSTERDİĞİ İÇİN
BU HAFTA HER TÜRLÜ
MELEKCİYİMMMMMMMMMMMMM
sabah nehir burdaydı hepfiti vurdu hattabegüş ve nilişko neden gelmiyor artık?
bilen var mı?
küstüler mi bize?
cuma günü bile gelmediler bilmediğim bir şey mi oldu canlar?
bence de fitim aynennnnBen niye bildirdim lasen de söyle bu lafları paylaşalım
Ben füzelerimden ibaret değilim taaam mı, benim duygularıduygularım var
Gelemmi sizeeLahana sardım attım ocağa akşama yemek yap white yemek yappp
Canım oğlan uyansında. Eliptik yapıcam ya, ses oluyor onda. Tv nin sesini duyamıyorum o zaman daEflal sporu ne zaman yapıyorsun hadi birlikte 1 saat spor yapalimmmm
Gel bacım ben sevmem kara lahana sarmasini afiyet olsun sana turşu kavurma yapacağım bide onu da sevmem eee ben.ne halt yiyecegimGelemmi sizee
ohhhhhhhh ellerine sağlık beeeeeeeeeeeGELMİŞKEN TEMIZLIYIMM SURALARİ
öyle mi dedi onu görmemişim benNil sabah buradaydi sayım var gelemem dedi ya kuzummmmm begusumu bilmiyoreee
valla hele bir yenilCanımsın miuuuuummmmm seni utandirmicam inşaAllah
nilişkomu gördüm sabah sonrasında yoksabah nehir burdaydı hepfiti vurdu hatta
begüşü görmedim hiç
Çık kimikbence de fitim aynennnn
deli
duygFÜZELERİN VAR
Bak yazmaya çalıştım ama füzeler çıkıyor klavyemden
Ben gelim o zaman laGel bacım ben sevmem kara lahana sarmasini afiyet olsun sana turşu kavurma yapacağım bide onu da sevmem eee ben.ne halt yiyecegim
Gel bacım ben sevmem kara lahana sarmasini afiyet olsun sana turşu kavurma yapacağım bide onu da sevmem eee ben.ne halt yiyecegim
Tam senlik ha komple Karadeniz yemeği bide eşim tutmuş kara lahana çorbası yap dedi hem sarması hem.corbasi üstüne turşu kavurması baskaaaBen gelim o zaman la
çalışan karı onlar herkeş benim gibi evde oturmuyokiohhhhhhhh ellerine sağlık beeeeeeeeeee
öyle mi dedi onu görmemişim ben
valla hele bir yenil
nilişkomu gördüm sabah sonrasında yok
begüş bi şehirdışı falan yaptı ama hala yok
Esinin memleket aski depresmisTam senlik ha komple Karadeniz yemeği bide eşim tutmuş kara lahana çorbası yap dedi hem sarması hem.corbasi üstüne turşu kavurması baskaaa
Fasulye tursusunu bol soğan az salça ile kavuyorlar balım Karadeniz yemeği ben alışamadım mihlamayi da sevemedimTurşu kavurmasini hiç yemedim desem
Randevum var yaaa eşime söz verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?