hıyır cınım ırtıdı ığlıyırrNasıl kız köşede duruyor ya
Mini etekle mi yapacagzliste harikaaa
yüzde harikaaaaaaaaaaaaa
ellerinize sağlık beee siz ne güzelsinizzzzzzzzzzzzzz
gurur duydum yine beeeennnnnnnnnnnnn
ponponlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kesinlikle.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ama parti her türlü var derece olmasa bile
çünkü buuuuuuuuuuu
harika bir yüzde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ordekimmmmmmmmm nasılsın hemsomBenim Altı ay dolduysa bi gidip kilo alıp gelip listeye gireyim vereyim be Miuhasret doluyum ( listede benim de adım olsun.
vay vay vay
işte bu bildirim candır
helal olsun be
haftaya da aynısından alırım bir dal
ben yapmiyim mini etekle roberto carlos gibi bacaklarım varMini etekle mi yapacagz
Sağol canim benim tut beni kız tevoylayiz yine yenisemedik 1.1 oldu haftaya belli olacak ayy berabere kalirmisizbu hafta kimle olursan ol seni tutcam.haftaya daha iyi verirsin sen inanıyorum
Aramizda kalsin corbasini ben de sevmem :)Sorma ya sarması kavurması okey ama uğraşamam corbasiyla
Telefondan köşede görünüyorhıyır cınım ırtıdı ığlıyırr
Hee bende açarsak kötü olur korkarlar dana gibi bacağım varben yapmiyim mini etekle roberto carlos gibi bacaklarım var
pcde ortada görünüyo amaTelefondan köşede görünüyor
Hee bende açarsak kötü olur korkarlar dana gibi bacağım var
Bugünü seninle kutlasak ne dersin ince bellimlisteyi de paylaştımmmmmmmmmmmmmmhem de gururla
Kız sen tartilmayacagim demedin miAnaaa listede bildirimde bulunmadı diye adım bile yok
Ben yine tefocuyum kiiiiSağol canim benim tut beni kız tevoylayiz yine yenisemedik 1.1 oldu haftaya belli olacak ayy berabere kalirmisiz
Doğru diyorsun hemsom biz uzun etek giyerizmilletin iki kuruşluk göz zevki var onu da biz bozmayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?