Benimde Ya, sapık dersiniz diye demediydimPembis ler derken aklıma memisler geliyoo
Cani. Görüşemedik bugün yaaNevo geçmiş olsun. Nasıl oldun daha iyi misin? Dinlen kuzum çok yorma kendini, bol bitki çayı iç, yemeği de aksatma sakın iyice halsiz düşme..
Gelelim kiloyaaaa..
İyi vermişsin son ataklar işe yaramış..
Yüzdeye bakalım kim kimi yenmiş..
Benim yüzde :0,536
Senin yüzde:0,628
Veeeee burun farkıyla nevreste kazandı!!
Tebrikler
Ama haftaya yeneceğim
Handenin 4.5 kilo verdiğini gordu bu gözler 1 haftadaKız sende taraftar topla ama hande çok fena kilo veriyor kafaya koydumu şimdiden soyleyeyim ben seni yanlız birakmiyim kuzum seni tutuyorum ama 3 kilo falan vermisligi var sanirim seninde ilk haftaların verebilirsin
Maliii naper?hee bi saatim var daha gitmiyom burdayım
olur sen giy önce örnek ol bizeMini etekle mi yapacagz
takım olarak hep çiçeğiz hep güzel beeeeKesinlikle.
Sen süpersin takım süper yüzde de öyle olacak tabi
tamam sus.. sessiz durup ağlamayı bırakırsan yapıcamAnaaa listede bildirimde bulunmadı diye adım bile yok
SeLaMlaR
Kilo bildirimi yapayım
Amma yüzüm gözüm şiş tartıldım, çok uyumuşum bugün
Geçen hafta:55,9
Bu hafta:55,6
Farlı:300 gramcık
Yüzde:0,536
Bu hafta böyle oldu ama hiç yoktan iyidir, spor yapamadım, regl ataklarıyla uğraştım ve yenildim ona rağmen ben memnun kaldım
Eki Görüntüle 2121496
Bende mı listeye girsemay keşke nasıl da güzel olur
Evet öyle oldu daha güne başlayamadım, bugün çok tembelim çok gece uyuyamadım, biri gitti biri geldi ebe en son saat gece 03.00 gibi ayrıldı arkadaşlar..Cani. Görüşemedik bugün yaa
Evet müsait değildim ama geldim yine vuracağımaynen öyle fazlasıyla hak etti o
vurup diriltip bir daha vuracağız
sonra birdaha
ve birdaha
değil mihepfit sen hak ettin bunu dimi
Bence de. Ben artılarla geldiğimdenehirnil111 acımadan defalarca vuruyordu. +2 ile gelmiş hepfit üç gün üç gece vurulması gerek
yamacıma gel o haldehee bi saatim var daha gitmiyom burdayım
Ama melegimn de ilk haftaları destek olalım ya oda verir ins. Hem hande hızlı vermicem artik kalıcı olmuyor dediydiHandenin 4.5 kilo verdiğini gordu bu gözler 1 haftada
Tişikkir idirimolur sen giy önce örnek ol bize
takım olarak hep çiçeğiz hep güzel beeee
tamam sus.. sessiz durup ağlamayı bırakırsan yapıcam
bravo kuzucummmmmmm her eksi çooook kıymetli beeeeeeeeeeeeeeeeeee
Malesef yenildim 1.1 olduk canimEvet öyle oldu daha güne başlayamadım, bugün çok tembelim çok gece uyuyamadım, biri gitti biri geldi ebe en son saat gece 03.00 gibi ayrıldı arkadaşlar..
N’aptın esr bu hafta? Geçmişi sonra okuyacağım
Su yuzde ye bak be heeyyyoooooo
eneee siz nevoyla mortiydiniz dimiiiNevo geçmiş olsun. Nasıl oldun daha iyi misin? Dinlen kuzum çok yorma kendini, bol bitki çayı iç, yemeği de aksatma sakın iyice halsiz düşme..
Gelelim kiloyaaaa..
İyi vermişsin son ataklar işe yaramış..
Yüzdeye bakalım kim kimi yenmiş..
Benim yüzde :0,536
Senin yüzde:0,628
Veeeee burun farkıyla nevreste kazandı!!
Tebrikler
Ama haftaya yeneceğim
hemen öpim
Yanı iyi olan kazansın diyelim o zamanAma melegimn de ilk haftaları destek olalım ya oda verir ins. Hem hande hızlı vermicem artik kalıcı olmuyor dediydi
Ördeği vuramamak içime oturdu ama ne yapalım canı sağolsun daya sen minnak kilona -400 sıkıştırıp vurulmaktan kurtuldun muuuuuuuuuuuuuuuuuunehirnil111 bu hafta ördek vurma hayallerin suya mı düştü oyyy
ördeğim harikasın yahu
ay nilişkommmmmmmmm
akşamki tabağı gördüm fotoğraftan.. ulan perşembe akşamı bu tabağı mı yiyecek diyip içlenmiştim.. yememişsinveee tartı sana mükafatını vermiş.. senin -100 ünü severim ben
aus da gelince 51 leri göreceğiz
Yok anam yok saka saka ben mezun olacagım hafta becerebılırsem tabı girer kepımı alır cıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?