Bence öyle yazmaya kıyamadı miuOlsun bildirimde bulunmadı yazaydı
anlaştık bacak dekoltesi olsun akşama don giymeden gelFarketmez her türlü frikik severim
Evde kalmayınca kurdan çağırırim kendisini kırmaz beniet yediğinde çağır miuyu dişini karıştırırsın onla anca
Senden bekliyorum önce heeeanlaştık bacak dekoltesi olsun akşama don giymeden gel
Ay ben bacak basen anlamiyom tek bacagimin en kalin yerini olcuyorum o benim icin bacak olcusuKız ben bugün ölçtüm basenden falan ölçmem ben bir daha.
Orası basen zaten aynı yerden niye bacak ölçüyoruz.
Insan buda arkadaşım kırılır bi haftada onu tutayım derAma ben tefocuyum
ben zaten donsuz gelcemSenden bekliyorum önce heee
Kimse bizi tutmuyo esram ben bize guveniyorm hadi utandiralm şunlarıInsan buda arkadaşım kırılır bi haftada onu tutayım der
Pastanın uzerindekinden giyben zaten donsuz gelcem
siz esrayla mortimisinizKimse bizi tutmuyo esram ben bize guveniyorm hadi utandiralm şunları
UyuyordumFloweroflife nerelerdesin kuzucum
evet bu hafta esracıyım ben hep destek tam destek muhallebi yerse kafasını patlatırım
Ben seni ve esrayı tutuyorumKimse bizi tutmuyo esram ben bize guveniyorm hadi utandiralm şunları
tanga mı.onu bulana kadar çekmeceyi eşelemem lazımPastanın uzerindekinden giy
Yok mortiler farkli ama esrayla beni degilde herkes mortilerimizi tutuyosiz esrayla mortimisiniz
Canimsinnnnnn cuma günü zafer bizim inşaAllahBen seni ve esrayı tutuyorum
orti diyom kız orti destekçi misiniz birbirinizeYok mortiler farkli ama esrayla beni degilde herkes mortilerimizi tutuyo
Kız sende taraftar topla ama hande çok fena kilo veriyor kafaya koydumu şimdiden soyleyeyim ben seni yanlız birakmiyim kuzum seni tutuyorum ama 3 kilo falan vermisligi var sanirim seninde ilk haftaların verebilirsinKimse bizi tutmuyo esram ben bize guveniyorm hadi utandiralm şunları
He kız yanlis okumuşumorti diyom kız orti destekçi misiniz birbirinize
ama ben handeyi tutuyodum heheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?