Ulannn severim seni çıldırırım
VaytımmmFulya bu defa kaybolma kaybolma ki aşağıda görelim artık yaaaa
Niye büyük yazıyorsun5 dolma 2 sarma yiyorsun ama nevooııı
Ulannn severim seni çıldırırım
10 numara onnnnnnnnnnnnnnnnnn
saol canım. bugün biraz karbo eklendi ama daha yok.fulya misler gibi hafif menü belki de gördüğüm en güzel fulya menüsü
bayıldım
Ben de adımı fıstıklı baklava diye değiştircem işteAdın pamuk şeker
I ıh sevmedim
Pamukşekersiz olaydı severdim
Hosbulduk canımYaa pamuksekeri bende cok sevdim cok ısındım hosgeldin pambiiiikkk
tevafuk55 dinliyoz cocegeem merak ettim.
Bu arada turkan ve saydin nerde bilen vaa mi?
Niye büyük yazıyorsun
orda 150 kilo olurumYanlış yerdesin gel bizim bölüme gidelim
Ben bugün yapacaktım ama evde değildim, hem doğum günü çocuğu çalışmaz, geçen gün 2 gün var dedim kimse hatırlamadı benim doğum günümü kimse beni sevmiyor
O zaman kötü emellerine burada ulaşacaksınSizin
orda 150 kilo olurum
O yalta bile dikkat editor heee maşallahBugün okul Sonrasi bir söyleşi var dediler gittik
Salon tıklım tıklım...
Söyleşiyi veren adam öğretmen kökenli ama profesör olmuş.
Tam 83 yaşındaydı..
Adamı görmeniz lazımdı stand-up ci gibi sahneden atlıyor salonda aktif. Arkalara koşuyor mikrofon götürüyor..
Şok oldum adam seyircileri sahneye alıyor espriler müthiş..
Ve müthiş dolu konusuyor sağlam bir birikimi var...
Resmen hayran oldum gençliğinden utandım resmen..
Söyleşi bitince hocam sen ne yiyor ne iciyorsun dedim bu kadar enerjik maşallah.
Doğal.yiyirum dedi öğlen salata yogurt yedim.mesela dedi şeker kullanmıyorum dedi
Pointi gördün mü
Acaba seker cabuk yaslanmayi tetikliyor mu ki?Bugün okul Sonrasi bir söyleşi var dediler gittik
Salon tıklım tıklım...
Söyleşiyi veren adam öğretmen kökenli ama profesör olmuş.
Tam 83 yaşındaydı..
Adamı görmeniz lazımdı stand-up ci gibi sahneden atlıyor salonda aktif. Arkalara koşuyor mikrofon götürüyor..
Şok oldum adam seyircileri sahneye alıyor espriler müthiş..
Ve müthiş dolu konusuyor sağlam bir birikimi var...
Resmen hayran oldum gençliğinden utandım resmen..
Söyleşi bitince hocam sen ne yiyor ne iciyorsun dedim bu kadar enerjik maşallah.
Doğal.yiyirum dedi öğlen salata yogurt yedim.mesela dedi şeker kullanmıyorum dedi
Canım benim doğum günün kutlu olsunBen bugün yapacaktım ama evde değildim, hem doğum günü çocuğu çalışmaz, geçen gün 2 gün var dedim kimse hatırlamadı benim doğum günümü kimse beni sevmiyorbu saatten sonra da kabul etmiyorum kutlamalarınızı
Doğum günün kutlu olsun minnossss ben yinede kutliycam bananeBen bugün yapacaktım ama evde değildim, hem doğum günü çocuğu çalışmaz, geçen gün 2 gün var dedim kimse hatırlamadı benim doğum günümü kimse beni sevmiyorbu saatten sonra da kabul etmiyorum kutlamalarınızı
Bu ara ben kendimi unuttum be deynep, küsme valla çok sevioz seniBen bugün yapacaktım ama evde değildim, hem doğum günü çocuğu çalışmaz, geçen gün 2 gün var dedim kimse hatırlamadı benim doğum günümü kimse beni sevmiyorbu saatten sonra da kabul etmiyorum kutlamalarınızı
Kendimi tanitayim,Kuzum sen takıl da yarın konuşalım mı
Takım çok dolu kafam çok dolu
Biz bir @Whiteblacklife ile hesap kitap yapalım.
Sen galiba diyet takkmlarında önceden yarıştın değil mi? Listede miydin? Neden ayrıldın? Kafamda sorular ayy
Kafa gidik cumaları pert oluyorum
Kız hayır aaaa pek güzel nick :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?