Canım benim doğum günün kutlu olsun
Çok özür dilerim
2 gündür çok iyi değilim hayatımda ilk defa ateşim var(çocukluğumu hatırlamıyorum)
Nice mutlu yıllara
Daha sağlıklı yıllar geçirirsin inşaallah
Hep bizimle olursun inşaallah
40 mı oldun
Kalplere öpmelere dayanamaz miudegistirelim hadi ne olsun
Tesekkur ederimKalplere öpmelere dayanamaz miu
Ohhhh yırttımSen hastaydın senin mazeretin var, 39 oldum
Aynen o canim ve anlasilmasin diye sarı renkle yazmışEsra_4378 baksana bi. Bu arkadaş senin 2 kaşık muhallebine laf eden mi bi bak bakayım
Aaaaa hayır ben görmedim o yazını seninnnnBen bugün yapacaktım ama evde değildim, hem doğum günü çocuğu çalışmaz, geçen gün 2 gün var dedim kimse hatırlamadı benim doğum günümü kimse beni sevmiyorbu saatten sonra da kabul etmiyorum kutlamalarınızı
Pamukşekeri gözüme kestirdim miu onu alırsa ağıma düşürecemO zaman kötü emellerine burada ulaşacaksın
Hoş geldin canimKendimi tanitayim,
Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim.
BEni atlamışlar
BUgün doğum günün mü?? Benim büyük oğlumun da doğum günü... o da 9 oldu :))Sen hastaydın senin mazeretin var, 39 oldum
AYyyyyyy yakışıklımız iyi ki doğmuş hepsini atlamışım resmenBUgün doğum günün mü?? Benim büyük oğlumun da doğum günü... o da 9 oldu :))
Tamam bizim için sakıncası yokPamukşekeri gözüme kestirdim miu onu alırsa ağıma düşürecem
Canın saolsun cnm bugün yoğunsun ♡♡♡AYyyyyyy yakışıklımız iyi ki doğmuş hepsini atlamışım resmen
Al sana miu
Doğum günün kutlu olsun minnossss ben yinede kutliycam banane
Bu ara ben kendimi unuttum be deynep, küsme valla çok sevioz seni
Aaaaa hayır ben görmedim o yazını seninnnn
1 ay kutlarız bunu o zaman belki affedersin oy deynebim
Özür dileriz
İYİ Kİ DOĞDUN SEN OLMASAN YÇTADIMIZ YÇTUZUMUZ OLMAZDIIIIseni çooook seviyoruz
İyi ki doğmuşsun iyi ki tanımışız seni beeee
Doğum günü kutlu olsun daha nice mutlu yıllaraBUgün doğum günün mü?? Benim büyük oğlumun da doğum günü... o da 9 oldu :))
32 yaşına mı girdin deynebim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?