Emzirmeden de boyleydim. Gi. İlk mezunlikta. Lakin o zman da .günlük bi saat bisiklet binerdik . Onun avantaji vardıOfff emziren anne avantaji iste
Estağfurullah canım öyle demek istemedim..hee ewt o nen o arsızzz var yaişte o tam olarak BENNNN
Yaaa CANNNBALLL KAYMAKKKK TATLIIIII SAMİMİİİİ BİRİCİK SAYGIDEĞER KAPPP TAANİKOMMMMM BENiMMMMMMMMMMMMMM
Yan oda derkeeeeeennnnnd
@Melegiimm22 neeee ölemi oldu şimdiiiii beğeneemedin mi beniii.....beni yenmek tatmin etmedi mi seni heee söleeee sen nasıl üstüme gül koklarsın naaaa sıııllllll
Çok teşekkür ederim ben de sizi kutlarım.
Canıımmm,bana kuzu dedin ,yani körpe dedin
Oyy tefom kusuruma bakma. Evet sen herkesten önce tebrik etmiştin. Teşekkür ederim öpeyim de barışalımBana niye tesekkur etmedin ilk ben tebrik etmiştim
He ya bugün pilavı özenerek yaptım . Bol biber domates suyu ile. Yemesem de olmazdı. Neyseki miktar sofradaki diğer kişilerden çok azdiMenülerini kıskanıyorum
Bende özledim bisiklete binmeyi..Ay bisiklet dedim de eşime söyledim tamam dedi yihaaaa. Yarın bisikletlerı tamir edecek. Ayy bi saat olmsa bile alıp cikip gezip hava almak ... ay heyecanlandm şimdi. Alisi babaaneye birakirz . Hatta ömeri de biraksam ohhh miss .spor olur bana uleee
Tevoscan boyun ne kadr uzunmus kızMenülerini kıskanıyorum
Hadi ordan kz guvenmiyom ben sana okadar iddiali biri sporsuz dururmu
Bende uzunumTevoscan boyun ne kadr uzunmus kız
İyi zayifsin dimekk
çok şükür ben de iyiyim tatlım. hala kilo vermeye çalışıyorum. daha yeni 7 leri gördümTeşekkürler canım.sen nasilsin
valla burnumda tutuyo o kadar. Şöyle çekip esofmanları. En Son bitlis te surerdik . Ankara da ilk olacakBende özledim bisiklete binmeyi..
Ne demek arada delileri de hoş tutmak lazımCanıımmm,bana kuzu dedin ,yani körpe dedinteşekkür ederim
Ya ben bekarken güvenlikli bi sitedeydik.. annemler hala orda.. geceleri çıkar sürerdik.. şimdi de gidim sürim ama bisiklet kalmadı.. komşunun çocuğundan mı istesem :)) gece çıkar sürerim 2 çocuklu anne olarak .. nolcak?valla burnumda tutuyo o kadar. Şöyle çekip esofmanları. En Son bitlis te surerdik . Ankara da ilk olacakorda kadın başına Die tepki aliodum ki eşim önde ben arkada giderz . . Burda da 2 çocuk anasi Die laf eden olur mu ki. Neyse burda öyle çok kimse kimseyi tanimio. Öğrenci falan da karsilasmam ordaki kadar
Teşekkür ederim canımdeynepnaz canım doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?