Bu iş böle kapanır mı sandın
Seni tanımıyrm ama konusma tarzın samimi geldi bana..bak cevabında da tatlı bi mahcupluk var demk ki hicde yanılmamsımUtandırma beni,sana hoşgeldin bile diyemedim ,ne güzel kutlamışsın kalpli malpli .
Bu arada beni tanıyormusun kii,niye iyi ki varsın dedin
Kac yasina girdi oğlusunSaol cnm..
Tatlı yemis korkma
9 yaşını doldurdu şükür..Kac yasina girdi oğlusunRabbim herdaim yol göstersin oglusuna inşaAllah yolundan ayırmasın
Kız yok onda mahcubiyet ne arasın... Öyle dümdük deynep diyebilirsin onaSeni tanımıyrm ama konusma tarzın samimi geldi bana..bak cevabında da tatlı bi mahcupluk var demk ki hicde yanılmamsımee bi de 7. Takım üyesisin daha ne olsun..zamanla daha cok tanırım ))
Yaa tevoş sen benim başıma bela mısın aaaa... kızım hep beni ifşa ediyonTatlı yemis korkma
Kuzm jilliani sıkılaşmak icin yapiolar genelde yaglarini kasa cevirirsen vermesi zor olurMenüm
İlk
Elma sirkeli ılık su
Sabah
2 has yumurta
Bol domates
1.5 avuc cecil peynir
5 zeytin
2 ceviz
3 kayısı
1 chia ekmk
Öğle
1 kase corba
Ara
Biberiyeli yesil cay
Ara
1 elma
Akşam
3 4 yk kabak
1 kase corba
Bol salata
Yatmadan
Limonlu pulbiberli yoğurt
Su
3lt civarı
Spor
35 dk yürüyüş
100 kol 200 er bacak egzerszi(parktaki spor aletlernde)(toplam 500 adet)(10 15 dk)
Jilian a başlmyı düşünüyrm
Teşekkür ederim 59 berna. Nasılmış 50ler?? Gelim mi bende :))@Sidelya95 mortim tebrikler yine derece gelmis
hippotalamus oglusun dogum gunu kutlu olsun canım
deynepnaz hepi börtdey apla
MasaAllah buyutmussun darisi benm kızıma inşaAllah9 yaşını doldurdu şükür..
Tamam, al çeki düş pesimden, kapatalım hesabıBu iş böle kapanır mı sandın
Şükür bunu büyüttüm ama aynısından bi tane daha doğurdum :)) tıpatıp aynısı.. bebişlik resimlerini gören karıştırıyo ..MasaAllah buyutmussun darisi benm kızıma inşaAllah
Aman bacim sen o boyla lutfen buralardan eksik kal :) kemik torbasi mi olacaksin ayolTeşekkür ederim 59 berna. Nasılmış 50ler?? Gelim mi bende :))
Beni istemiyorsan açık açık söle
Ödem atar o amaTatlı yemis korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?