970 oldu,hızlı okurumUçarak okuman lazım
Sağolasın canın Allah razi olsun ise yararda inşaAllah ise yaradi diye etiketlerim seniiiuBurdan isim.vermiyoruz ama instgramda aldığım yere bakmanı isterim. .İnşallah bebişine yarar ağrısını alır rahat uyursunuz
Tontislik ruhumda varrrrTontiş olduğunu da sanmıyorum ya,kimbilir nasıl ince görünüyorsun
Dün yazdığım mesajtan sonra 1085 mesaj yazılmış
Atlaya zıplaya okuyorum ,gündemi takip etmek lazım
İnşallah canim zor bir süreç insallah hayırlısıyla atlatirsiniz..ve şanslısın ki soğuk aylarda çıkarıyor sıcaklarda çok çok çok zor..miniğini opuyorumSağolasın canın Allah razi olsun ise yararda inşaAllah ise yaradi diye etiketlerim seniiiu
Sözde okuyor, sayfayı açıp bakıyor çok smile varsa okuyor970 oldu,hızlı okurum
Masallah970 oldu,hızlı okurum
Bir an yüreğime iniyordu ,benden zayıfsın sandım ,foto ters çıkmış Allahtanhippotalamus ben susayim tartım konuşsun
Kilo Bildirimi
Geçen hafta:67.5
Bu hafta:66.5
Fark:1
Eki Görüntüle 2121479
Telden olsa okuyamam da ,PC den hızlı hızlı okuyorumMasallah
Bencede Lunya sayfayı atlamak ıiçin okudum diyor baş ve sonu okuyor benceSözde okuyor, sayfayı açıp bakıyor çok smile varsa okuyor
Telden okuyorum ben bn her telden calarimTelden olsa okuyamam da ,PC den hızlı hızlı okuyorum
Çekerken normal olan buydu, anam keşke 59 diye bildirim yapsaydmLunya burdan bakınca 59.9 görünüyor tartıdaki rakam kuzum
Tartı sana bir mesaj gönderiyor
O günlerde gelecekBir an yüreğime iniyordu ,benden zayıfsın sandım ,foto ters çıkmış Allahtangeçmişe devam
Çok şey kaçırmışsınTurşu kavurmasini hiç yemedim desem
Karadenize gider orda yerim..çok seviyorum Karadenizi akdenizli olarak oraya hayranım. .Çok şey kaçırmışsın
Kendin yap ye,her sevdiğimiz şey için ait olan yere gitsek aç kalırızKaradenize gider orda yerim..çok seviyorum Karadenizi akdenizli olarak oraya hayranım. .
Inşallah dietimi bozmuyorum bir an önce kurtulalim fazlaliklardancakil80 tebrikler
Ve ben de katiliyorum sogan kuru yap veeee polikistik overin en buyuk tedavisi zayiflamak cakillll zayiflayinca vucut duzene giriyooo
Yemek bahane orayı çok seviyorum..sen anlat Karadenizi o yüzden izliyorum usagumKendin yap ye,her sevdiğimiz şey için ait olan yere gitsek aç kalırız
Sende demi pko var kuzumInşallah dietimi bozmuyorum bir an önce kurtulalim fazlaliklardan
Günaydın...korktun mı? Korkmadım...Günaydın
Erkenden kalktım
Kahvaltimi yapayım
Ödem çayımı hazırladım
hippotalamus benden kork
Hava buz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?