- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Heee küçücüküm ben ondan yani hep bu kaçamaklar hiihhiihhiiiHe cardio yapissin gördüm
Yinede kizlar seni cig cig yerler gibime gelioniyeyse benm.kizasm gelmedi sanki kuck çocuk cani istemiş yemis gibi hissediyoeum (arada insanin cani istiyo benimde cok istiyo bana kalsa haftada bir az kacamak yaparm ama keserler )
Doğum günün kutlu olsun ben saat farkından şeeediyom hala kutlama şansım var yaniBen bugün yapacaktım ama evde değildim, hem doğum günü çocuğu çalışmaz, geçen gün 2 gün var dedim kimse hatırlamadı benim doğum günümü kimse beni sevmiyorbu saatten sonra da kabul etmiyorum kutlamalarınızı
HoşgeldinYeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:melek
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:60
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:esimin istahi bulastiKK72:)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:saglikli olmak istiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:Adim melek
37 yasındayım 95 kiloyum
160 boyum.yogun bir döneme girdigim icin yarismadan izin aldim suan iyiyim.tek basina kilo gitmiyor gitsede insan bazen kontrolu kaybediyor ama burada kontrol ediyordum.sizinle beraber basaracagima inaniyorum.iki oglum var.evhanimiyim
Ben de varım 1.60 olarakYok yok löp fit senden uzun değil
Bu saatte kimse kalmadı yaw ben monolog takılıyorumCanlar bu saatte muhabbetinizi maşallah diyeyim
İyi geceler canımBu saatte kimse kalmadı yaw ben monolog takılıyorum
Ben de yattım
İyi geceler
Hadi ya yoktm ya ben bilmiyorumHeee küçücüküm ben ondan yani hep bu kaçamaklar hiihhiihhiii
Öyle oldu ama dikkat edicem sonra,kız sen bilmiyorsun benden umudu kestiler cıs konusunda sanırım
Doğum günün kutlu olsun ben saat farkından şeeediyom hala kutlama şansım var yani
@deynepnaz iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii VARSIN..NİCE MUTLU SENELERE TATLISKO
Ben de eşimin artıklarını yiyorum şimdiGünaydın
Erkenden kalktım
Kahvaltimi yapayım
Ödem çayımı hazırladım
hippotalamus benden kork
Hava buz gibi
İnşallah çok birşey artmamıştırBen de eşimin artıklarını yiyorum şimdi
Gerçek kahvaltı geç saate
Yok artmamış,sabahları iştahı açık oluyor eşiminİnşallah çok birşey artmamıştır
Ben aç olunca 1 saate yerimYok artmamış,sabahları iştahı açık oluyor eşimin
Ben kalkar kalkmaz yiyemiyorum ,biraz çalışacağım az vakit geçecek öyle,şimdi çayın hatırına yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?