Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hanımlaaaar
Hayalet gibiyim yeminle saat 3.30dan beri yarm saate bi uyanp bebemi pispisladm geri uyusun diye smdede ayagima aldm kafayı yicem
Ne dismis kardesim bu
Canimm duydun mu bilmiyorum.kehribar kolye aldım. Oğluma doğduğundan veri kullanıyoruz ne gaz sancısı ne de dış çıkarma döneminde huzursuz oldi. .inanirmisin bilmem. Ama ben etkisini gördüm tüm annelere tavsiyemdir..

Bilekligini yaptırıyoruz kuzum bende faydasını görürüm inşaAllah yaa boyle değildi 6 ay aşısını oldktn sonra oldu böylee

Melegiimm22 şunu da dene tatlimm sogani rendel suyunu çıkar suyunu bir kaba koy streclé 30 40 dakika buzdolabına beklet sonra bebisimin dış etlerine sür rahatlatacaktır. bunu oğlumda denedim yine çok işe yaradı kuzum benim yaa geçmiş olsun

Ilk defa duydum.bunu ne ise yariyo kuzm
Rahatlatiyomi skntsnmi aliyo

Bilekligini yaptırıyoruz kuzum bende faydasını görürüm inşaAllah yaa boyle değildi 6 ay aşısını oldktn sonra oldu böylee
Asi ağrısı uykusuzluk dış agrisi gaz sancisina iyi geliyor..nerden aldın bilmiyorum canım ama heryerden alınmaz bilindik bir yerden almanı tavsiye ederim..sertifikalı olması önemli. .

Ben geri yatıyorum yarm saate falan yine yazarm tahmnmce
Uyurda azck.uyurum insaAllah

Asi ağrısı uykusuzluk dış agrisi gaz sancisina iyi geliyor..nerden aldın bilmiyorum canım ama heryerden alınmaz bilindik bir yerden almanı tavsiye ederim..sertifikalı olması önemli. .
Bilindik kuzum esm yakindan ilgileniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…