- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Canimm duydun mu bilmiyorum.kehribar kolye aldım. Oğluma doğduğundan veri kullanıyoruz ne gaz sancısı ne de dış çıkarma döneminde huzursuz oldi. .inanirmisin bilmem. Ama ben etkisini gördüm tüm annelere tavsiyemdir..Günaydın hanımlaaaar
Hayalet gibiyim yeminle saat 3.30dan beri yarm saate bi uyanp bebemi pispisladm geri uyusun diye smdede ayagima aldm kafayı yicem
Ne dismis kardesim bu
Evet böyle birşey varCanimm duydun mu bilmiyorum.kehribar kolye aldım. Oğluma doğduğundan veri kullanıyoruz ne gaz sancısı ne de dış çıkarma döneminde huzursuz oldi. .inanirmisin bilmem. Ama ben etkisini gördüm tüm annelere tavsiyemdir..
Deynepppppp hazır buradayken kaç kilo oldun
Merak ettim ,kısaca profilinden şeyettim ne sormuş bana diyeBen aç olunca 1 saate yerim
Bu arada geçmiş yapıyordun, yap bakalım belki birileri birşey sormuştur
Boyum uzunMerak ettim ,kısaca profilinden şeyettim ne sormuş bana diye
63.3 ,sabitimSen daha inememişsindir bu kiloya
Bilekligini yaptırıyoruz kuzum bende faydasını görürüm inşaAllah yaaCanimm duydun mu bilmiyorum.kehribar kolye aldım. Oğluma doğduğundan veri kullanıyoruz ne gaz sancısı ne de dış çıkarma döneminde huzursuz oldi. .inanirmisin bilmem. Ama ben etkisini gördüm tüm annelere tavsiyemdir..
InşaAllah bizedr yararEvet böyle birşey var
Ben anlamam banane ,kilom senden azBoyum uzun
Ilk defa duydum.bunu ne ise yariyo kuzmMelegiimm22 şunu da dene tatlimm sogani rendel suyunu çıkar suyunu bir kaba koy streclé 30 40 dakika buzdolabına beklet sonra bebisimin dış etlerine sür rahatlatacaktır. bunu oğlumda denedim yine çok işe yaradı kuzum benim yaa geçmiş olsun
Şişko DeynepBen anlamam banane ,kilom senden az
Asi ağrısı uykusuzluk dış agrisi gaz sancisina iyi geliyor..nerden aldın bilmiyorum canım ama heryerden alınmaz bilindik bir yerden almanı tavsiye ederim..sertifikalı olması önemli. .Bilekligini yaptırıyoruz kuzum bende faydasını görürüm inşaAllah yaaboyle değildi 6 ay aşısını oldktn sonra oldu böylee
Evet csnim dİş çıkarma döneminde yapiyordum..yeşil soğan da verebilirsin eline ama dikkat et yanındayken emin ol rahatliycak hem sen hem bebisin..Ilk defa duydum.bunu ne ise yariyo kuzm
Rahatlatiyomi skntsnmi aliyo
Bilindik kuzum esm yakindan ilgileniyoAsi ağrısı uykusuzluk dış agrisi gaz sancisina iyi geliyor..nerden aldın bilmiyorum canım ama heryerden alınmaz bilindik bir yerden almanı tavsiye ederim..sertifikalı olması önemli. .
Çok faydası var büyükler içinde iyiymiş kendime alacam hem şekilleri hoşuma gidiyor hemde uykusuzluk.başladı bend iyi geleceğine inaniyorummEvet böyle birşey var
Tontiş olduğunu da sanmıyorum ya,kimbilir nasıl ince görünüyorsunŞişko Deynep, Tontiş lunya
Burdan isim.vermiyoruz ama instgramda aldığım yere bakmanı isterim. .İnşallah bebişine yarar ağrısını alır rahat uyursunuzBilindik kuzum esm yakindan ilgileniyo
Uçarak okuman lazımTontiş olduğunu da sanmıyorum ya,kimbilir nasıl ince görünüyorsun
Dün yazdığım mesajtan sonra 1085 mesaj yazılmış
Atlaya zıplaya okuyorum ,gündemi takip etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?